- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-05-01 10:03 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi22
aktív tag
Biztos, hogy nem én 2012.01.10-én vettem 40C650-et, szerintem én voltam az utolsó mohikán...

-
sandró60
addikt
Miért akarsz 2-éves tipusú tv-t venni?A Samsung azóta már a második "betűnél" tart
A mostani eresztéseknél is van elég jó gyártású model.Csak hát ki kell várni,hogy csökkenjen az ára![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
torma1981
veterán
Áhhh. Már 2 éves típus. Lassan a tavalyi tévéket sem lehet kapni.

-
amadeus11
senior tag
Nagyon óvatosan töröld le száraz mikroszálas kendővel . Sajnos az Ultra Clear Panel nagyon könnyen feljön , sérül :S . Nálam a gyerekek kenték össze krémmel fel is maródott egy foltban . De ha véletlenül odapiszkít a légy vagy pók , hát az is ott marad vagy jön mindenestől :S
-
ORCA58
addikt
Kérdés milyen messze laksz az adótól, és van-e rálátásod rá.
Ha közel vagy elég egy szobaantenna, ha távol akkor tetőantenna kell.
A legegyszerűbb módja, kihúzod a kábeltv antennáját, és bedugod a "légi" antennát, vagy veszel egy átkapcsolható közösítőt. -
Anonymus23
veterán
Nekem akkor csinált furcsaságot a távirányító ha merülőfélben volt benne az elem.
Mivel a háttérvilágítás és maga ez a távirányító eléggé eszi az elemet, vettem bele akksikat.
De kb 2 hetente cserélni, azaz tölteni kell az akksikat.
Szerintem próbáld meg egy új elemmel. -
Imifej
senior tag
Nekem is pont ugyan így műkszik.
-
Bandus99
őstag
Megneztem, nekem is ugyanigy mukodik.
-
BBéci
legenda
Az is szempont, hogy hány év használatot tervez az új tévével, mert a 3D-t nagyon nyomják a forgalmazók és a műsorszolgáltatók is. Rendszeresen olvasom a német szaksajtót, a Bundesliga után már teniszt is közvetítenek 3D-ben, valamint egyre több - általában fizetős műholdas - csatorna ígér jelentős mennyiségű térhatású adást. Ez lassan hozzánk is begyűrűzik, mint az olajválság.
A neten is szaporodnak a letölthető 3D filmek, jórészük felnőtt (XXX) témájú.
Viszont az LCD tévék 3D képminősége (is) elmarad a plazmákétól, ezért aki komolyan gondolja a "háromdézést". ne a folyadékkristályos megjelenítők közül válogasson. -
i.attila
tag
Nekem nyár óta van egy ugyan ilyen TV-m, egy alpixel (kék) hibával a bal felső sarokban, én sem látom messziről.
Ha valahol a szélén van, akkor szerintem nem gond. -
kori18t
tag
Ne aggódj,nekem is a kalocsaiak hozták a C650-et, nagyon korrektek, eredeti hologramos garanciát hoztak, nem fognak átverni.Én előzőleg egy 40C550-et rendeltem tőlük, a tv-vel gond volt, szó nélkül visszavásárolták a készüléket és nem 3, hanem 5 nap múlva!!!!
Én nem fárasztottam őket semmilyen pixel tesztekkel, hiszen saját költségükön visszajönnek és cserélik vagy visszafizetik a tv árát, ha gond van vele. -
drstupid
tag
szerintem figyelj arra hogy tv legyen benne mert már volt alkalmam egy farost lemezzel találkozni, szerencsére nem én voltam az áldozat, garancia levél egy hagyományos gari csak ráirják hogy tv, samsung vállal pixel garit 3 pixelhiba után nemtőm ilyenkor hogy működik, nézd meg minden megvan-e benne távkapcs leírás hálózati kábel valamint hogy a talp belemegy mert láttam olyat hogy rossz volt a dobozban szóval rendesen nézz körül

-
jegenye77
addikt
Szegeden egy elektronikai boltba vettem a hozzávalókat.Ledcsík,adapter,kapcsoló és vezeték.
A ledcsík öntapadós és simán felragasztottam a tv hátuljára.6k volt mindenestől de mert Én 1méter ledcsíkot vettem,ami felesleges volt mer kb a fele elég rá.
Hogy mégse legyen felesleges a kimaradt led,megcsinálom a monitorom mögé is.
Nagyon hangulatos sötétben! Egyáltalán nem zavaró,sőt!
Persze ez a fotó nem adja vissza teljesen a valóságot.A fényből itt egy nagy folt látható,de a valóságban szépen,egységesen világít. -
gyemipapa
senior tag
Ami a kalocsai céget illeti (én is tőlük vettem), rengeteget utánukolvastam fórumokon vásárlás előtt. Azért mert mondjuk ezer vásárlóból 1-2-nek negatív tapasztalata van, ez nem rontja a hírnevüket, csak az ember hajlamos a negatívra figyelni. Szerintem más cégeknél sokkal rosszabb a helyzet. Pl. hány cég van, amelyik ingyen házhozszállítja, beüzemeli, és ha Te rábólintasz, CSAK AKKOR kell fizetni. A legtöbb helyen ki se bonthatod fizetés előtt, mondván, kibontottan már nem tudják másnak eladni, ha meggondolod magad. És hány cég van még, amelyik garis hiba esetén INGYEN elszállítja, és még cserekészüléket is biztosít?
Szerintem ritka korrekt cég, nem csak az árait, de a szolgáltatásait tekintve is.
Vaterán pl azért, mert valakinek van két negatívja, de mellette 150 pozitívja, nem gondolom, hogy aggódni kellene a megbízhatóságáért. -
mcroberto
tag
hy.
Én is a kalocsai cégtől vettem, itt van a boltjuk nekünk szemben. Teljesen érintetlen dobozban kaptam a tv-t origi csomagolás, tuti nem volt ez kinyitva. új szaga volt mindennek. Rálátok a boltra, sok TV-t vesznek itt, de nem láttam hogy bárki is téglával dobálta volna be a kirakatot.

-
Ton1
tag
azt mondták ilyen a panel, hogy az elején nem szabad tesztelni... erről már sokszor leírtam a véleményem.
elvitték a tv-t korrektek voltak végül, visszafizették a vételárat. békében elváltunk egymástól.nem hiszem hogy mind hibás, bontatlan csomagok ezek. pont kifogtam 2-t.
-
vlevi
nagyúr
"Ehhez azonban szükséges az, hogy a kiszállított TV már használva, illetve kipróbálva volt, tehát újracsomagolt."
Elég érdekes lehet újra csomagolni egy tévét. Az én tévém pl. körbe volt fóliázva, az összes tartozék zárt nejlonzacsiban volt. Ezeket nem lehet csak úgy újracsomagolni. Persze megoldható a dolog, de nem tartom valószínűnek. -
Bandus99
őstag
azert arra is van pelda, hogy teljesen hibatlan tvt adnak at, csak a hiba mindig tobb hszt general mint a jol mukodo keszulek....
Ettol meg lehet igazad van, nem tudm. -
bogarfull27
tag
Hali!
Köszi! Én is csak akkor tudok vásárolni kb., mert akkor jön meg a lóvém!
Tacsilaci írta hogy ő is kalocsáról rendelte a tv-t és mondta hogy tart a zúgástól ezért az üzlet a bizt. kedvéért 2 tv-t vitt ki! -
Anonymus23
veterán
Nekem a mostani előtt egy 70 centis CRT volt. Amikor megjött a 40 colos TV, akkor gyakorlatilag nyomasztóan nagy volt a TV, és konkrétan piszkosul zavart, hogy mekkora felület.
De kb 1-2 hét alatt megszoktam, és most már el tudnék képzelni egy nagyobbat is, de a következő már lehet plazma lenne, mivel gyakorlatilag csak TV/film nézésre használjuk, és a szememet nagyon vonzza a szélesvásznú filmeknél a főleg a felső sáv szürkésebb színe. De erről meg kb annyi, hogy kérdezem feleségem, hogy te nem látod, és persze ő nem látja. Így már értem, hogy hogy lehet simán eladni a szépen felhősödő edge ledes cuccosokat
Mindemellett teljesen meg vagyok elégedve a cuccossal, igazán jó választás volt. -
BBéci
legenda
Ha a full HD felbontás előnyeit maradéktalanul ki akarod használni, mi másért vennél olyan tévét, akkor be kell tartanod a távolságra vonatkozó ajánlásokat. Cserében el kell viselned az SD felnagyított gyengeségeit. Számomra ez a könnyebben vállalható kompromisszum.
Létezik ideális megoldás, ezt éppen az imént írták le. -
snefftamas
aktív tag
Jelenleg az egyik legjobb ár értek arányú LCD tv akármilyen panellel is kapod. Olvass vissza a heten hoztad itt egy srácnak a bizonyos kalocsai cégtől sq paneles az az Samsung által gyártott panel úgyhogy valószínűleg náluk most azok vannak raktáron.
-
snefftamas
aktív tag
Szia! Nyárra mar tuti nem lesz c650 sztem. Addig vedd meg amíg meg kapható a 2011 es felhozatal gyenge lesz felhasználó szempontból Ccfl háttérvilagitas szinte nem is lesz es minden gyártó az edge ledet fogja nyomatni ami sokkal gyengébb ossz kepminoseget eredményez de persze marketing szemponbol jobban hangzik es eladhatobb! Ne hallgasd nyárig sztem...
-
BBéci
legenda
Másfél terással is boldogul.
A Terra jelentése Föld!
-
nightshadow
veterán
"Fontos, hogy a vinyó fájlrendszere FAT-32 legyen és ne NTFS vagy más."
Szerintem ezt rosszul tudod. Idézet a C650 manualból:
"Fontos tudnivalók listája a Médialejátszás használata előtt
- ......
- A fájlrendszer a FAT16, a FAT32 és az NTFS fájlrendszert támogatja.
- .....stb."Ha csak FAT32 lehetne, akkor pl. egy 25GB-os mkv-ét nem is tudnál lejátszani, ha jól tudom.
-
BBéci
legenda
A 3D képesség hardveres.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Sony Ps5 konzol slim
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csepy