Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz makaay2 #9250 üzenetére
" sima sd adások képét milyen minőségben jeleníti meg a tv"
Nagyon-nagyon változó. Van, amin majdhogynem csodálkozok, hogy ez SD adás (én 3m-ről nézem), de van amelyik nézhetetlen trutymó.
Szerencsére egyre több adó tér át a 16:9-es sugárzásra, gondolom ezzel együtt próbálnak jobb képminőséget is adni, ezeken általában szép a kép. Pl. Spektrum, ami lenne HD-ban is, de SD-ben is egész jó a kép.
Mediamarkt van a közeledben? -
copperhead
aktív tag
válasz makaay2 #9261 üzenetére
AUO panellel egy gond van igazából, sokkal rosszabb a betekintési szöge, az IPS-es Panához képest, meg gondolom az S-PVA-hoz is. Én lehet, hogy megvárnám az áprilisi új modelleket, azok talán Samsung panellel jönnek ki. Nem tudom, hogy tényleg sokkal drágábbak lesznek-e.
[ Szerkesztve ]
-
copperhead
aktív tag
válasz makaay2 #9269 üzenetére
Milyet rendeltél? Nekem a 32"-re mondták, hogy csak AUO panellel van.
Digi terjeszkedése jót tenne a versenynek. A topicjában azt írták, hogy azért vehette meg a román UPC-t, mert Magyarországon a DIGI-t veheti meg a UPC. Remélem ez nem igaz, bár az is lehet, hogy végre a UPC-t is lehetne DVB-C tunerrel fogni. Kicsit kínos lenne minden korábbi DIGI-s előfizetőt STB vásárlásra kényszeríteni.
-
gyugyo79
addikt
válasz makaay2 #9331 üzenetére
1. Ne frissítsd hacsak késöbb nem érdekel a pvr stb + funkció (Amúgy se raktak semmi hasznosat a 2010-es 3005 firmhez képest az újakba csak letiltottak egy két funkció használhatóságát amit a szervíz menün- hotel modon keresztül be lehetett kapcsolni). Egyébként a pendrivera másolás előtt indítsd el a gépen az exe-t és a pendrivera csomagoltasd ki a fimwaret.
2. Router, sz.gép után dugtad ? Mert tudtommal a diginél pppoe protokol ismerete fn. és jelszó kell a kapcsolódáshoz amit a tv nem tud. -
gyugyo79
addikt
válasz makaay2 #9348 üzenetére
Gondolom úgyis van 1 számítógéped is amihez az internet előfizetésed volt.Ha veszel egy routert akkor nem kell a kábelt dugdosnod mert ha lekezelné a tv se menne egyszerre a 2 és egy egyszerű tplink-et pld. már megkapsz 4000Ft-ért.A router "be loginol" és elosztja a netet.
Ha van 2 hálókártya a gépedbe akkor azon keresztül is működik de akkor be kell kapcsolnii a géped, hogy a TV-n legyen internet.[ Szerkesztve ]
-
-
gyugyo79
addikt
válasz makaay2 #9419 üzenetére
Nem.
HA a gépedbe 2 hálókártya van akkor 1-ikbe bemegy a Digi nete a másikba a TV től az utp vagy az mehet swichbe és gépedből is 1 utp a swichbe és ha a gépen engeded az internet megosztását és a swichbe dugott eszközökön jól állítod be a hálózatot akkor működik (de ehhez ugye minek a swich). -
grabla
csendes tag
válasz makaay2 #9519 üzenetére
Ami itt forog közkézen, az elsősorban az SQ panellel szerelt C650-eshez javasolt beállítás. Valószínűleg a tiéd nem azzal van szerelve. Én SQ panellel azt a beállítást használom (egy nagyon minimális változtatással) és nagyon meg vagyok elégedve így a képminőséggel, bár az is szubjektív, hogy kinek mi tetszik.
-
jupp008
senior tag
válasz makaay2 #9524 üzenetére
Hi,
egy ideje olvasom a fórumot és látom sok ember kérdezi meg, hogy vajh mi a helyes beállítás és hogy is lenne jó nézni a Tv-t. Az én véleményem az egyébként, hogy szerintem mindenkinek magának kellene beállítani, mert mindenkinek teljesen más ízlése - szeme van. Azt biztos igaz, hogy vannak mérvadó beállítási lehetőségek, de sztem ezek is inkább csak iránymeghatározóak....pl. sztem a mozihoz hasonló lebutított-fakósított beállítás egy zsák fos. Az ember nem azért vesz ilyen TV -, hogy azt nézze. Persze a gyári beállítás sem jó...de tény az, hogy mindenkinek más ízlése van ebben a dologban és ha kisérletezik a beállításokkal egy idő után ráérez, hogy neki melyik is lenne a jó.
-
grabla
csendes tag
válasz makaay2 #9522 üzenetére
Igazából azt hiszem, hogy csak a fényerő van egy picit erősebbre véve, mint az ott leírtaknál. Amúgy minden beállítást megcsináltál ami ott le volt írva? Az egy igen hosszú lista.
Sajnálom is, hogy nincs olyan opció a TV-ben, hogy ezeket el lehetne menteni mondjuk egy USB tárolóra. Ha már a csatorna listát lehet, akkor ennyit még megtehettek volna. Néha van, hogy FW frissítés után ezek a beállítások elvesznek és akkor bizony tökölni kell vele úgy 10 percet mire mindent visszaállítok.De természetesen továbbra is azt mondom én is, hogy mindenki úgy állítsa be, ahogy neki a leg megfelelőbb. Egyébként szivesen kalibráltatnám színhelyesre a TV-t kiváncsiságból, hogy úgy mit változik, bár elvileg az a beállítás ami itt kerint az az SQ paneleshez pont egy ilyen színhelyes beállítás, bár azt viszont nem tudom, hogy vajon SQ és SQ panel között lehet e lényegi eltérés, mert amennyiben igen, akkor természetesen nem sok szart ér az egész.
[ Szerkesztve ]
-
Zoli-206
senior tag
válasz makaay2 #9803 üzenetére
Nekem is Digi-m van, digitális. Hibátlan! Elég sok csatorna HD-ban jön. A Nat Geo Wild HD-nak van a legszebb képe, bár gondolom, hogy ők nem akármilyen HD kamerával dolgoznak . A hagyományos (nem HD, de digitális) adások is hibátlanok. Hasonló egy jobb minőségű DivX-hez a kép.
-
BBéci
legenda
válasz makaay2 #9803 üzenetére
Az Digi képminőségét szokták a leggyengébbnek minősíteni, a júpíszí és a T(ré) is jobb képet ad.
(#9798) gab1ka
Ki, hol és miben ítélte a C530-at gyengusnak?[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest