- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
FNZ
őstag
válasz
bordi10 #161303 üzenetére
Nekem jogtiszták, mert anno nagyon sok mesét a TV-ből vettem fel egy kis kütyüvel és konvertáltam át avi-ba
A TV leírása és a menüjében is azt írja, hogy lejátszik AVI fájlokat, DE mégsem.
1-2 AVI fájlt találtam amit lejátszik, de a 98%-át nem játssza le. Nem szeretném (ha nem muszáj) az összes AVI-t MKV-ba átkonvertálni
Akkor most nem értem, hogy milyen AVI fájlokat játszik le?A másik amibe belefutottam (amit nem gondoltam volna), hogy tegnap megcsináltam a csatornasorrendet, erre ma reggel megint az eredeti volt. Találtam egy kapcsolót, hogy készenlétben újraszkenneli a csatornákat és visszaáll az eredetire. Na ezt kell kikapcsolni. Nagy gond nem volt vele, mert csak vissza kellett töltenem a lementett kész csatornalistát.
-
kunokb
csendes tag
válasz
bordi10 #158329 üzenetére
Egyedül akkor működik ez az opció, amikor a laptop van rákötve HDMI-n, ami egyrészt ritka eset, másrészt akkor már a tálcán is látható az idő.
A T-Home miatt a set-top-box is vezérelhető a távirányítóval, így az OK gombra nem a TV info menüje jön elő, valamint az általam használt streaming-szolgáltatók alkalmazásaiban sincs óra. A közös kiindulópont a Smart Hub, általában innen indítok mindent és ide is térek vissza, egyszerűen csak jó volna itt látni a pontos időt... -
capafog23
őstag
válasz
bordi10 #153223 üzenetére
Nem igazán éértem.
Plex tudtammal ákonvertálja ac3-ba ha úgy van hogy a tv nem játsza le a DTS-t.
De nyilván a cél a veszteségmentesség lenne.Viszont kép alapján a tv nem tudja továbbküldeni a DTS hangot.
Ebből gondolom hogy ha csak hálózatról játsza le a tv a dts hangot akkor nem fogja (vezeték nélkül?) továbbküldeni a DTS hangot a soundbarnak.
Hanem újra lesz keverve a hang.
Itt lenne már a tv kitapasztalgatnám, de csücsülnek rajta.
Szerk:
Callisto
Ez a rész kavart meg mert ebből úgy tűnik mintha nem tudná továbbküldeni eARC-on.
DTS:X via DTS-HD MA via eARC No -
válasz
bordi10 #153124 üzenetére
Hát pl azzal a hsz-el, amivel belém álltál a nagy semmiért, bántottalak én téged azzal amiket írtam??? Nem, hát akkor meg teljesen felesleges volt írnod azt amit írtál! Szerinted engem vagy bárki mást érdekel, hogy téged zavar egy fórumban valaki hsz-a, főleg ha abban semmi bántó személyes vagy törvény ellenes nincs? Nem kell akkor olvasni lejebb görgeted, vagy vegyél prémium tagságot és lehet ignorálni azt aki zavar, ennyi👍
Ja és a "sztorimat" egyetlen egyszer írtam le, nem tudom mit olvastál másfél naponta, lehet ugyanazt😂
-
-
-conrad-
addikt
válasz
bordi10 #153056 üzenetére
Bocs, mégegy kérdés: ez egy screen mirroring program vagy pedig file sharing / mediaplayer cucc?
A gépen nézve a filmeket vannak mikrolagjaim aminek nem hardveres oka van hanem rosszak lehetnek a beállítások, míg a tv-n ugye nincs, ezt is képes áthidalni vagy olyan mintha HDMI-n megosztott tartalom lenne? -
-conrad-
addikt
válasz
bordi10 #153016 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Egy kérdésem hadd legyen még. Ez a Samsung TV share cucc nem a legfrissebb dolog, van esetleg valami jó és modernebb program? Arra gyanakodom, hogy sok filmet nem is a codec-ek miatt nem játszik le hanem a program nem képes kezelni a fájlneveket, mivel meg sem jelenik az mkv fájl ha megosztom és ráfrissítek.
-
Fishor
senior tag
válasz
bordi10 #142263 üzenetére
Végül megtaláltad valahol a csatornalista átvitelt? Vagy sikerült visszaállni a régi állapotra, esetleg gyári beállítások visszaállítására nem jött vissza?
q60 as idei tévénél is fennáll ez a veszély? Nekem is felajánlotta a frissítést, de nem engedtem, nem akarom elveszíteni a csatornalista átvitel funkciót. Vagy honnan lehet megtudni, hogy a frissítés el fogja-e tüntetni?Üdv: Fishor
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió, 146 cm, 4K Ultra HD ,Android,Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Új xiaomi Buds 5 Pro Harman/kardon Bluetooth fülhallgató 3 meghajtóval Nem Redmi!!!!!
- Új csak kipróbált Beoplay Portal PC PS Bluetooth fejhallgató HiFi - Gammer használatra is!
- Új Google Pixel Buds Pro 2 bluetooth fülhallgató csak ki lett bontva 2026.09.04 ig gari
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!