- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandion
tag
Teljesen komolyan gondolom
Én úgy vettem a TV-t ahogy vettem, tehát nem durcogtam az elmosódottságon. Ha javítanak rajta annak örülök. Egyébként én magam is frissítettem volna erre a verzióra, DE. A módszer nagyon nem tetszik a korábban leírtak miatt. Ezt lehetne másként is. Pl. ha bazi nagy betűkkel kiírná, hogy mit javítottak a frissítéssel, és mindenképpen ajánlott, csak okézzam le, ha nem okézom, akkor megkérdezi, hogy biztos? , de tuti biztos? Ez a nem tudatos felhasználók 99,99%-át sikeresen bevenné, de legalább tényleg donthetnél, és nem vagy átverve a kikapcsolt frissítéssel.
Más. Mi van ha legközelebb olyan frissítést telepítenek az engedélyem nélkül, ami nekem nem csak a Samsungnak előnyös? Vagy kémprogramot telepítenek a TV-mre a tudtom nélkül? Vagy bármi mást ami szerintük jó nekem, de én nem akarom? -
Tegla80
addikt
Aki kikapcsolja az tudatosan kapcsolja ki,mert alapban be van kapcsolva a frissites....szoval ki az aki nem tudatos?!
"....valamint garantálja, hogy azt kapd, amiért kifizetted a sok pénzt és ha ezt a felhasználó kilövi, mert neki nem kell frissítés, akkor nézheti az elmosódott képet és durcoghat, hogy milyen a képminőség...."
Szoval alapban xar tv-t adott ki a samu es majd a fw frissites hozza el a megvaltast?
Ezt hol irta/irja a samu eladaskor?
(jo gazdaja lettel a topic-nak.....samusan beszelsz mar)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- BestBuy ruhás topik
- Google Chrome
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi hangfal építés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged