- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebra60
csendes tag
Üdv!
Olvasom, hogy felhősödés tapasztalható, de ugyanakkor nagyon szép a kép. Én ezt ilyen formában - mint egyszerű tv néző - nem értem, illetve ez most hiba , vagy nem (főleg, ha mindezek ellenére nagyon szép a kép)?
Valahol olvastam, hogy az LCD tévéknél szinte mindegyiknél van egy pici felhősödési jelenség. De ha jól értelek benneteket, akkor emiatt mégis lehet cserét kérni?
További kérdésem, hogy pld. egy olyan Tv esetében amin némi felhősödés tapasztalható, de egyébként kifogástalanul működik, de ennek ellenére a bolt visszaveszi mi történik a készülékkel?
Kicsit "leporolják", újra csomagolják és kvázi eredetiként eladják a következő "madárnak" aki nem sas szemű, vagy megy vissza a gyárba javításra?Kíváncsi vagyok a véleményetekre fentiekkel kapcsolatosan.
-
nightshadow
veterán
2011. január 6-9 között Las Vegasban rendezik meg a CES-t (Consumer Electronics Show).[link] Itt mutatják be a gyártók az új jövő évi modelleket. Ezek általában március-áprilisban jelennek meg a boltokban először horror áron. (Pl. a jelenleg 167k körül kapható 40C650 nyitó ára 270k körül volt idén tavasszal.)
Az új modellek megjelenése után még pár hónap, mire megjelennek a tesztek, s leesik az áruk egy elfogadható szintre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hyundai, Kia topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Le Mans Ultimate
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos Bose Smart Soundbar 2 év garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Google pixel buds pro 2 vezetéknélküli fülhallgató
- Új, bontatlan dobozos Bose Smart Ultra Soundbar 2 év garanciával
- AKCIÓ! LOGITECH G PRO X 2 Lightspeed Headset 2026.04.18-ig garancia - BEÁRAZVA
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest