- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Thinkspot
üzenetére
Nem OLED -hez képest értem, hanem a konkurenciához. Az említett Samsung vagy LG egy dologban versenyképes, a szoftver. Az is addig, amíg van rá fejlesztői támogatás, mert zárt rendszereknél nem nagyon van mókolás.
Kompromisszumokat pedig olyan tényezőkre értettem, mint IPS, betekintési szög, felhősödés, nem homogén panel, gyenge szoftver, illetve support...stb. Úgy általánosságban értem.
Egyébként most decemberben én is sima QLED -et akartam venni sima TV nézésre, orrba-szájba, de nem igazán jártam szerencsével. Vagy nem tetszett amit láttam, vagy elfogadtam volna, de gyári hibás volt.
Inkább vettem TCL mini LED -et Samsung QLED árában. Csak ott meg a szoftverrel azért vannak gondok. Érdemes online rendelni a 14 nap miatt. Aztán ha nincs gond vele, vagy nem veszi észre az ember, akkor lehet örülni neki, hogy jó TV -t vett jó áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL 98C7K (248 cm) 4K HDR okos TV 4,5 év garanciával, kifogástalan állapotban!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG QE75Q950R 190CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN90D) 190CM 4K NEO Q-LED SMART UJ PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN95CAT) 215CM 4K NEO Q LED SMART 120HZ ! ! AKCIÓ!
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csepy