- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- CsST: Mi az az instant túra?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
alaves #161048 üzenetére
Szerintem ami nála van, az elég rossz. Vignettálás az mondható normálisnak. Bár az is változó, hogy mennyire erős.
Én, amivel utoljára találkoztam rossz panel, az ilyen volt:
Utólag vettem észre, hogy kicsit bevilágított a lámpa... De azért szerintem így is látszik, hogy a széleken, főleg a két oldalán jelentős a "foltosodás". Illetve látszik a szokásos, kicsit erősebb vignettálás is.
Ha nem lett volna gyári hibás a panel (aminek egy része a képen is látszik), akkor is visszaküldtem volna.
Valószínű ez a legtöbb embernek fel sem tűnik, mert nem azzal kezdenek, hogy nézegetik milyen a panel. Én viszont úgy vagyok vele, hogy ha valami probléma van, akkor az derüljön ki az első vagy a második napon. Végülis erre van a 3 munakanapos csere, vagy a 14 napos elállás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Battlefield V
- Suzuki topik
- Google Pixel topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest