- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz
sandró60 #29056 üzenetére
Még most is lehet kapni d-s szériát 5 év garanciával. Ki a fenét érdekel, hogy vadi új, vagy esetleg kicsit használt, ha hibátlan kívülről és szép képet ad. Ha elromlik, csere vagy vissza a pénz és kész. Túl nagy rizikó nincs benne. 5 év után meg már tök mindegy, elavult lesz úgy is.
-
TaliGa
aktív tag
válasz
sandró60 #28984 üzenetére
Aha, persze... Ez azért piszok nagy ferdítés
Nem tudom mennyivel jobb cipekedni, görcsölni, mint az otthonodban, házhoz hozva, kipróbálni a tévét, és végül kicsengetni érte jóval kevesebbet. A garancia menete ugyanaz, ugyanúgy viheted ezt is márkaszervízbe, bár itt még cserekészülékkel házhoz is jönnek érte. Ez most egy speciális akció, tehát ez egy ritka kivétel, de az 5 éves S garancia elvileg az ő papírjaikkal is regisztrálható (ők ezt állították, majd kiderül), de ha nem hát azt is túlélem
.
-
tarkatehen
tag
-
nightshadow
veterán
válasz
sandró60 #28139 üzenetére
Sajnos amit te meg #mate3553-kolléga ajánlott tv-már kifutó darabok túlárazottak...Inkább egy kicsivel több pénzért megvehető újabb típusokat ajánlanám
Ez a tévé [link] túlárazott? Légy szíves linkeljél egy-két alternatívát, ami ennyibe kerül vagy ahogy írod picivel drágább, 40”-42”-es valódi 100Hz-es tévé és idei modell.
-
Zoty4
őstag
válasz
sandró60 #28139 üzenetére
de a 2 magos procin kivül mivel tud többet a ES széria mint a D?
Kellene valami jó teszt a ES sorozatról.Tegnap voltam Tescoban és volt kint egy ES6100as TV nagyon szép volt a képe és a 3Ds szemüveggel belenéztem egy futó klippbe és lehidaltam annyira jól jelenítette meg. pl ennél mivel tud többet egy 6500 vagy 7000 netán 8000-es széria?
jóval drágábbb a ES sajna majdnem 50%kal mint az előző garnitura, ami most többe kerül a jó magas € miatt, mint amikor behozták a szériát tavaly
-
Gedeon31
addikt
válasz
sandró60 #27988 üzenetére
Nézegettem ,de méretben 24-27 -ig kellene.
Ebben a méretben szinte ,majd mindegyik tv-monitor páros.
Neked sincs , akkor jó véleményed a tv részéről ezen terméknél.
Erről vélemény esetleg?
Samsung UE26EH4000 LED Televízió Ez nem tudom mikori modell.
Ez már árban sok lenne. Meg smart tv-ről nem mindig + dolgokat hallani.
Samsung UE26EH4500 LED Televízió Ez új modell azt tudom.
-
Flashget
félisten
válasz
sandró60 #27968 üzenetére
Az már jó régi..vagy 5-6 éves is lehet. lehet már elavult egy kicsit
Vargáné...a klasszikus időzített bombaNem is használnám másra mint most te.
Évek óta nem hallottam róla..gondolom más néven tolják az ipart. Egykoron a ph kedvenc témája volt bizonyos topicokban.
Volt nekik át cimkézett néha működő tápjaik is lehet a tiéd pont ilyen.Egyik ismerős tegnap írt pont fb-n hogy megpusztult a gépe mert ventik nem pörögnek fel nem, ég a led a lapon a kábelt kicserélte hátha az nem jó, de semmi. bekapcsolta és nem működött (klasszikus táp elhalás jelei)....kérdeztem milyen táp (valamilyen neve sincs fajta) mondtam imádkozzon hogy ne vigye magával a fél gépet.
-
Flashget
félisten
válasz
sandró60 #27868 üzenetére
van már részben magyarosított verzió is
ebben a hsz-ben -
kori18t
tag
válasz
sandró60 #27794 üzenetére
Ezt nem mondtad komolyan
nismoka: DSC-WX10 gépem van.Az van, hogy a gép az ominózus AVCHD videónak adott egy 00000 nevet, jobban mondva számot.Én annyit csináltam, hogy mögé raktam egy .mkv kiterjesztést.Tehát a képlet így nézett ki: 00000.mkv
Na ezt nem látja, vagy hülye vagyok és nem így kell -
-
nismoka
addikt
válasz
sandró60 #27798 üzenetére
Az AVCHD nem csak a Sony saját fortmátuma hanem szabvány amit a Panasonic-al közösen fejlesztettek ki és minden valamire való Full HD-s cucc használja. Az hogy a Samsung nem ismeri fel csak trükkel, arról nem a sony tehet... A Samsung milyen formátumot fejlesztett ki? Az mkv-t?
A nikon géped lehet mp4 ben rögzit videot azért játsza le, de annak a minősége nagyon messze elmarad egy jó AVCHD-től.
-
-
sunci_02
aktív tag
válasz
sandró60 #27560 üzenetére
Most jövök a madaras Tescóból. Nagyon korrekt eladót találtam, aki készségesen segített. Most péntektől lesz akcióban az ES6100 és a ES6560-as 240e, 270e lesz. Hát egy órát játszottam a tv-vel és szerelem első látásra. Nem találtam benne, hibát. Egyszerűen pazar. Most ingyenes billentyűzettel adják. Jó pofa dolog ez az egér használat, jobb klikk és már a smarton vagy, és rendkívül gyorsan jöttek be az oldalak. Engem nagyon meggyőzőtt, bár nekem a 200Mhz-es 6100 szebb képe volt
És az EB + Olimpia miatt nagy akciók várhatóak!!!
-
AttyVin
aktív tag
válasz
sandró60 #27527 üzenetére
Én többször beléptem a szerviz menübe - de a PVR-n kívül máshoz nem is igen nyúltam - és úgy tűnik, minden funkció működik.
Egyszer megpróbáltam a D5500-ast más típusra átállítani. Akkor jött elő az a probléma - amit más is írt -, hogy nem magyar (valami skandináv) karakterek jelentek meg például az EPG-ban. De utána az alaptípusra való visszaállítás újra mindent a helyére tett.
Inkább az a macerás, hogy után újra kell állítgatni a képernyő beállításait, mert az nemigen menthető el, mint a csatornalista...
-
syler123
veterán
válasz
sandró60 #27374 üzenetére
Igen megérte
Számopmra felesleges lett volna ennél jobb tv, 3d nem érdekel, a képe pedig nagyon jó, magas a kontraszt stb. Szerintem Samsung paneleset foghattam ki, mert a betekintési szögek is nagyon jók. Nah de meglesem a színes ikonos Youtube-ot, ezek szerint külön kell leszedni
Nézegetem, de nem találok másik youtube-ot, pedig jó lenne egy hd verzió -
-
Richard!
addikt
-
Andie
őstag
válasz
sandró60 #26681 üzenetére
Szia! Emlékszem persze, hogy beszélgettünk erről az opcióról is. De egy külön erősítő már eléggé megdrágítaná a szettet.
Ha egy ilyen D330 -vagy ehhez hasonló konfiguráció megoldja az alap (tényleg belépő szintü) házimozi igényemet, akkor az nekem már jó. Nagyon hangoskodni nem akarok, audiofil sem vagyok, hogy kihalljam a cd és a bakelit közti különbséget, pusztán azt akarom, hogy a 4x5 méteres szobámban a tv-vel szemben ülve érzékelhessem, ha a helikopter fölöttem repül el, és az autó jobb hátul robban fel.
Ha erre ez a D330 -D350 vagy hasonló képes pusztán azzal, hogy egy optikai kábellel összekötöm a tévémmel, akkor már jó vagyok, 30ért van egy dolby rendszerem és mindenki boldog.
Mi ez a DTS-Dolby kapcsolgatás? Egyáltalán mi az a DTS? (na jó, ennek magam is utána tudok olvasni, remélem)
-
Faby
senior tag
válasz
sandró60 #26062 üzenetére
Nincs túl sok mappa, és eddig látta is. Olyan, mint ha egy régi állapot ragadt volna be, mintha egy korábbi állapotot jegyzett volna meg. Most megpróbálom egy másik mappába átmásolni csak a filmeket, kompletten, és az eredeti helyéről szintén egyben törölni. Tényleg, lehet, hogy van egy cache, ami beragadt? Lehet ezt üríteni (ha egyáltalán van ilyen)?
Másik gondom: a TV-vel kaptam 2 db SSG3050GB szemüveget (megj elég gagyi, az utólag vásárolt sokkal jobban tetszik), és egyet nem tudok sehogy életre kelteni. Az egyik minden gond nélkül megy, a másikat meg nem tudom elindítani. Elem garantáltan jó, de be sem tudom kapcsolni. Találkozott már valaki ilyen gonddal?
-
válasz
sandró60 #25199 üzenetére
Mindkét hibalehetőséget kizártam.
2 féle pendrive-ről is próbáltam, FAT32-vel formázva, egyiknél sem ismerte fel, hogy a pendrive-ra raktam a szoftvert.
Közben leteszteltem a TV-m ( T22A350 LED ), hogy milyen formátumokat játszik le:
Lejátssza: AVI, MKV, MOV, MP4, MPG, VOB
És amiket nem: 3GP, SWF, WMV
-
mts
tag
válasz
sandró60 #24528 üzenetére
Még azt akartam kérdezni, hogy ha egy valamilyen elosztóval rákötöm a kábelt meg az antennát is akkor a tv tárolja mind a kettőtől származó csatornákat? Mert tegnap csak külön rákötöttem de akkor amikor behangoltam a digit-t eltűntek a kábeltv csatornák és fordítva is igaz volt ez....
-
kaboska
aktív tag
-
amdk7
aktív tag
válasz
sandró60 #23857 üzenetére
Igen, mindenképpen az lesz.
Csak gondoltam leszükítem a kört, hogy mit érdemes kipróbálni.A plazmába ezt is néztem (virtuálisan): Samsung PS50C680
De max.: teljesítményfelvételnek 350W-ot írnak!
Olyan 120-130W fölé azért nem akarnék menni, a Full HD pedig azt hiszem már "természetes" igény lenne.Igen, arra is emlékszem, mikor még különböző városokat kellett végigjárni ahhoz, hogy a boltban tudjunk venni szüleimmel egy "korszerű" fekete-fehér Román! gyártásu noname TV-t. :S Volt is öröm.
No de azóta annyit fejlődött a technika, hogy el sem lehet mondani. Ha csak a mobil piacból indulok ki, akkoriban még nem is "létezett" mobil magyarországon. -
-
amdk7
aktív tag
válasz
sandró60 #23853 üzenetére
Nem komprumisszumok nélküli vásárlasra törekszem.
A mostani mindkét hagyományos TV-m Samsung, és soha nem volt velük gondom, pedig amit azok kapak...
Szóval maradnék a márkánál.Az USB-n mindentre arra gondolok, hogy divx; mkv; felirat.
A felhősödés: ne b@ssza a szemem és ne legyen zavaró
A kis fogyasztás kapcsán led lenne a legjobb választás.No de ha ezeknek a kritériumoknak sem tud egy gyártó megfelelni, akkor ott már a minőségirányítással komoly problémák lehetnek.
-
Flashget
félisten
válasz
sandró60 #23803 üzenetére
Azért ez is mekkora ge***ség.
Valaki vesz 100K felett (esetleg 200K felett)egy tévét akár 5 év garira akcióban..elviszik majd rosszabb állapotban hozzák vissza mint amilyen volt.
Mást nem tehet az user lefényképezi közelről a tévét leírja, hogy karc és sérülés mentesen adta át, majd elviszik és ha karcoltan stb adják vissza hova fordulhat? Fogyasztó védelem? Még neki kell bebizonyítania, hogy az érték csökkentő sérüléseket a szervízben okozták. -
Psytróger
tag
válasz
sandró60 #23560 üzenetére
Uh, valóban
[link]
Csak kicsit fura volt az, hogy elég gyakran előfordul, hogy Samsung tévékkel kapcsolatos kérdésekre egy rohadt válasz nem érkezik... Barbiegirl full off kérdésére meg 2 oldalon keresztül jönnek a reakciók, sőt lassan már össze is vesznek itt a userek -
barbiegirl
csendes tag
-
Imco
őstag
válasz
sandró60 #23528 üzenetére
Igazság szerint én sem, de pl. a Logitech Z-5500 tudja igaz 5.1-ben.
Úgy éreztem, hogy elbeszélnek egymás mellett BBécivel. Csak azért szóltam mert az erősítővel végképp vakvágányra fut Barbiegirl projektje.
Már az ár is necces. Távirányítóval jó 2.0 hangszóró 10000-ért ritka.
BBécinek igaza van a fejhallgató kimenet minőségével kapcsolatban, bár ~10000 Ft hangszóró esetén még indifferens. A digi-optikai bemenet pedig árban elviszi az egész projektet. A fent említett z 5500 valami 70e Ft-os "kaland" lenne.Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest