- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
És ez sem árt, én mindenesetre átírtam őket (bár én a Storage Card helyett a My Storage-ra irányítottam őket):
Shift cache, cookies & history to storage card
HKCU/software/microsoft/windows/currentversion/explorer/shell folders
Value Name: Value Date:
Cache \Windows\Profiles\guest\Cache > change to > \Storage Card\Cache
Cookies \Windows\Profiles\guest\Cookies > change to > \Storage Card\Cookies
History \Windows\Profiles\guest\History > change to > \Storage Card\History -
snowdog
veterán
Próbáld ki ezt a módszert. Már nem tudom hol találtam, de működik.
"Opera Cash Áthelyezés
1. Takarító folyamat:
A hely ahol kezdjük a munkát az a My Device, azon van egy \Application Data könyvtár, ebben van az \Opera 9. Amint kinyitjuk megkeressük a \cache könyvtárat, és az abban lévő hulladékot kitöröljük. Ezzel már nyertünk is jópár megát.2. Létrehozunk egy másik elérési utat az Opera Cash-nek a My Storage-n, hogy inkább ide szemeteljen, mert itt 16Gb áll a rendelkezésére, így ezt nem tudja összeszemetelni. Létrehozzuk a \My Storage\Cache könyvtár struktúrát.
3. Megnyitjuk a Total Commander Text Editorjával a My Device\Application Data\Opera9\opera.ini-t, mert ez tartalmazza azt, hogy hová mentse a Cache-t az Opera.
4. Itt megkeressük a [User Prefs] szövegrészt, és az alatta lévő sorba beszújuk a következőket: Cache Directory4= My Storage\Cache. Mentsük el, vagyis írjuk felül az eddigi opera.ini-t. Ezzel adtuk meg az Operának, hogy ezután hová mentse a Cache-t.
5. Nyomjunk egy Soft Reset-et , és ezután ha elkezdünk Operával netezni már nem a kevéske Storage Memóriából lop el helyet."
-
Skynet258
veterán
Az a link az én oldalamra mutatott, ugyanis én linkeltem be a PDA Fanclub-ra is
Egyébként jó hogy észrevettétek, mert valóban hiányzik az egész downloads mappám a szerveren... utána is nézek, hogy mi van
-
snowdog
veterán
Mondjuk nálam kicsit más a helyzet, mert volt már pár PDA-m, meg jó néhány PNA-m, amiket rendesen megnyűstöltem.
Tehát bátram mondhatom, hogy programtelepítésben van tapasztalatom. De ezen a gépen valami nagyon meg akar szívatni.
Akkor lássuk, hard reset megvolt. Csak az van rajta, amit gyárilag betöltött. BluetoothIconBrokerV3.CAB feltelepít, soft reset, BT bekapcsol, asztalon látszik hogy bekapcsolva, szép színes BT ikon a felső sorban. Eddig rendben!
-
snowdog
veterán
Nálam valami nagyon nem stimmel, az már biztos. Én arra tippelek, hogy az utóbbi időben telepített valamelyik program szívat.
Ugyanis a V3-al sem jelenik meg az ikon. Természetesen volt soft reset, és természetesen akkor keresem, mikor a BT be van kapcsolva. Az előbb említett zöld jelzés világít.
Ezen túlmenően titokzatos fagyások vannak. Pl. suspend módba megy, be akarom kapcsolni, és semmi. Soft reset után feléled. De most előfordult, hogy még arra sem reagált. Na gondoltam nagyon jó, eddig tartott. Akku háromnegyedig van. Ennek ellenére feldugtam töltőre, mire magától csinált egy soft reset-et. Szóval első lépésben visszafelé elkezdem leszedni a progikat, és ha nem derül ki mi okozza, akkor jön egy hard reset.
u.i. meggondoltam magam, mivel csak tovább szórakozott velem, lelassult meg hasonlók, ezért és egyből nyomtam neki egy hard reset-et!
-
snowdog
veterán
-
snowdog
veterán
Köszi a választ, de nálam nem villog sehogy. Se kéken, se pirosan, se zölden! Lehet ez ROM függő? Pedig maga a BT működik, hiszen a BT fülesen hallgatom a zenét. Sőt ilyenkor a felső ikonsoron megjelenik egy fejhallgató ikon. De a BT bekapcsolt állapotát semmi sem jelzi.
Ugylátszik nálam semmi sem működik. Feltettem a GPRS/UMTS Tweak for WM6.1-et, beállítottam hogy 20 perc után bontsa el a kapcsolatot, de már több mint egy órája megy, nem bontotta el. Soft reset is volt.
-
Csabee.
nagyúr
Üzemidő növelése
1nap alatt hogy ilyen gyorsan lemerül az nem igazán jó! Milyen rom van rajta? Lehet az akksid már nem jó.. 1nap alatt nem kéne lemerülni! -
zolee7
csendes tag
A beépített jegyzet nem jó?
Programs/Notes
A menüjében legyen beállítva, hogy Draw, akkor szabadon firkálhatsz
Ha nincs bepipálva, akkor kell a gombokkal pötyögni.
Úgy tudom, hogy ezt nem lehet naptárbejegyzéshez kötni, de valaki biztos használ olyan programot, amiben lehet, szerintem segíteni fognak.Szerk: Már megint beelőztek, úgy látszik, öregszem
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest