- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
S@c@
őstag
Amig egy 25e illetve egy 50e forintos huawei watch fit 2 es watch fit 3 agyonveri a 110e illetve 220e-s samsung uj orakat igenis azok a samsung szenzorok nem jok.
Az apple watch 9es szeria 130e, de meg a 2022es apple verziok is jobban mernek, mint a most kiadott uj 2024-es samsung orak.
Az szerintem senkinek nem lehet vigasz, hogy az elozo szerianal (samsung watch 6) a kevesebe pontos szenzortol jobban mer 30%al az uj 7es szeria. Mert azonos arsavban, de meg alatta is a konkurencia agyonveri a most kiadott uj w7 szeriat, ez pedig szomoru.
-
Badboys
őstag
Nem tanítottak meg viselkedni? Ideje lenne. Ez neked nem jelent semmit akkor vegyél egy játék órát és játszhatsz vele. Ha már kiadok érte x összeget és működnie kellene akkor működjön. Ilyen értelmes lények miatt tart ott minden ahol tart. Ne te döntsd már el nekem mire van szükségem. Amennyiben nem érint lépj tovább és a sötétségedet tartsd magadban. Legalább más ne tudja, hogy ........ Gratulálok a kultúrált hozzá szólásodhoz.
-
Sok minden, mivel vettem galaxy s24 ultrát, így akartam hogy legyen vérnyomás mérés, ekg, üzenetekre való normális válasz, saját tárhely, képernyőkép akár a vérnyomásról akár a stressz-ről, ekg, vagy egyéb más egészségügyi adatról, telefon kamerájának a vezérlése, és még sok apró dolog. Szerettem a huawei gt 4-et, szerintem szebb is mint a gw6 és 2 hét üzemideje eléggé verhetetlen, ez viszont 2 nap, a 3. napon elindulni nem érdemes vele, de szerintem pont ennyivel többet is tud.
-
jereti
tag
És neked mindegyik app-pal megy a gboard? Mert nekem mondjuk az sms-nél igen, de ha naptárbejegyzést akarnék írni, vagy remindert, esetleg keep-et, akkor csak elfeketül az óra kijelzője. Ezeket csak a samsung billentyűzettel tudom használni (vagyis magyar diktálás nélkül)
-
Badboys
őstag
Igen valaki jelezte ez tény lehetséges, hogy te voltál nem emlékszem. Azon vagyok felháborodva, hogy ezt többen is vissza jelezték volna nem szenvedek ennyit. Megkíméltem volna magam egy rakás lukra futástól. Mivel gyakorlatilag szinte sehol nem olvastam ilye jellegű anomáliáról ezért gondoltam ezt egyedi problémának. Az a pár ember aki ehhez hozzászólt minden tiszteletem az övék. Ebben a kifordult világban ez már csoda számba megy. Nem kellett volna ennyit szórakoznom ezzel a problémával. Így ennek a tudatában, ha vissza gondolok lett egy új órám igaz nem volt szándékomban lecserélni. Mivel vettem pár extrát az 5 ös höz így azok most kuka. Kezdhettem elölről a beszerzést. Nagyon köszönöm, hogy jelezted felém. Ui. Egyébként 80% on bontottam ki a dobozát beálltások, telepítések, 2 szer GPS használat 14 km gyaloglás miatt szoftver telepítés stb. tegnap 20% nál tettem töltőre. Így elsőre szerintem meg lesz ua. idő mint az 5 ös nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Baldur's Gate 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest