- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lillucika
csendes tag
válasz
Viktor0610 #5 üzenetére
Nem hinném, hogy a bolti függetlenítés kontár munka...
Na mindegy, köszi. -
-
Lillucika
csendes tag
válasz
Viktor0610 #3 üzenetére
Nem volt lopott, teljesen új telefon volt, használtan kaptam, de minden jól működött, ki lett függetlenítve és most kb. fél év után tiltanák le? Újraindítás után pedig jó lesz megint.
-
Szükségtelen lett volna ezért új topikot nyiss, amint látod, nem volt jobban szem előtt a kérdésed a sok aktív téma miatt.
Gondolom, letiltották a készüléket a hálózatról. Nem tudom, hogy jutottál a készülékhez, lehet, lopott volt.Lopott akkor is, ha felvették a szolgáltatótól, majd függetlenítették, a havidíjat pedig nem fizették. Ilyenkor a szolgáltató letilthatja, akár minden hálózatból is.
-
Lillucika
csendes tag
UP!
-
Lillucika
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, aki ért hozzá....
2016 márciusában kaptam egy Vodafone függő telefont, amit kifüggetlenítettek nekem, mivel Telekomos SIM-mel szerettem volna használni a készüléket. Minden jól működött egészen most novemberig, ugyanis egyik napról a másikra a telefon "leválasztotta" magáról a SIM-et és kiírta, hogy: CSAK SEGÉLYHÍVÁS INDÍTHATÓ, indítsa újra a telefont. Persze újraindítottam, jó is volt egy darabig de a hiba 3 napja fennáll, mindig kiírja a telefon, hogy SIM leválasztva, indítsam újra.... A függetlenítés lenne a baja? Olvasgattam Google-on fórumokat mi lehet a gond, annyira nem vagyok béna a telefonokhoz, így szoftvert is tudtam rajta Odin-nal frissíteni (így 5.0.1. Android van rajta, de elvileg eddig is ez volt rajta), a gyári beállításokat is visszaállítottam, a SIM kártyát is letörölgettem, semmi sem használt.
Kérdésem: MI LEHET A PROBLÉMA? :/
Esetleg próbálkozzak más rommal?
Valaki kérem segítsen!
Köszi,
Lilla
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nők, nőügyek (18+)
- World of Tanks - MMO
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Vezetékes FEJhallgatók
- macOS PC-re
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Macska topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest