Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lillucika
csendes tag
válasz
Viktor0610 #5 üzenetére
Nem hinném, hogy a bolti függetlenítés kontár munka...
Na mindegy, köszi. -
-
Lillucika
csendes tag
válasz
Viktor0610 #3 üzenetére
Nem volt lopott, teljesen új telefon volt, használtan kaptam, de minden jól működött, ki lett függetlenítve és most kb. fél év után tiltanák le? Újraindítás után pedig jó lesz megint.
-
Szükségtelen lett volna ezért új topikot nyiss, amint látod, nem volt jobban szem előtt a kérdésed a sok aktív téma miatt.
Gondolom, letiltották a készüléket a hálózatról. Nem tudom, hogy jutottál a készülékhez, lehet, lopott volt.Lopott akkor is, ha felvették a szolgáltatótól, majd függetlenítették, a havidíjat pedig nem fizették. Ilyenkor a szolgáltató letilthatja, akár minden hálózatból is.
-
Lillucika
csendes tag
UP!
-
Lillucika
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, aki ért hozzá....
2016 márciusában kaptam egy Vodafone függő telefont, amit kifüggetlenítettek nekem, mivel Telekomos SIM-mel szerettem volna használni a készüléket. Minden jól működött egészen most novemberig, ugyanis egyik napról a másikra a telefon "leválasztotta" magáról a SIM-et és kiírta, hogy: CSAK SEGÉLYHÍVÁS INDÍTHATÓ, indítsa újra a telefont. Persze újraindítottam, jó is volt egy darabig de a hiba 3 napja fennáll, mindig kiírja a telefon, hogy SIM leválasztva, indítsam újra.... A függetlenítés lenne a baja? Olvasgattam Google-on fórumokat mi lehet a gond, annyira nem vagyok béna a telefonokhoz, így szoftvert is tudtam rajta Odin-nal frissíteni (így 5.0.1. Android van rajta, de elvileg eddig is ez volt rajta), a gyári beállításokat is visszaállítottam, a SIM kártyát is letörölgettem, semmi sem használt.
Kérdésem: MI LEHET A PROBLÉMA? :/
Esetleg próbálkozzak más rommal?
Valaki kérem segítsen!
Köszi,
Lilla
Új hozzászólás Aktív témák
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest