- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
zack
nagyúr
-
dancsuri
veterán
válasz
#59816064 #38524 üzenetére
A lítium-ion technológia kényes, de bizonyos szabályok betartása mellett biztonságos. Ennek érdekében az akkumulátorokat - bár ez kívülről nem látszik - ellátják különböző védelmi rendszerekkel. A túltöltés, a túlnyomás és a túlmelegedés ellen is védettek, ahogyan az alulmerülés ellen is. Általában akkor kapcsol szét a biztonsági renndszer, ha a cellafeszültség eléri a 4,3 Voltot, vagy a hőmérséklet eléri a 90 Celsiust, illetve amikor a nyomás eléri az adott szerkezetre számított értéket.
Ha túlmerül az akkumulátor, akkor a saját töltőjével nem hozható már vissza. Vannak viszont úgynevezett gyógytöltők, amelyek mintegy újraéleszthetik az alulmerült akkumulátorokat is, de 1,5 Voltos cellafeszültség alatt már ezekkel sincs remény.
Amellett, hogy NEM igényelnek formázást, a lítium-ionos akkumulátorok már az első használatkor leadják a maximális teljesítményüket és nem érzékenyek arra sem, hogy az élettartamban meghatározott töltési-ürítési ciklusszámot hány részletben kapják meg. Ennek ellenére havonta egyszer érdemes teljesen lemeríteni és feltölteni őket, hogy a cellák között keletkezett különbségek megszűnjenek. Ezek ugyanis hibás diagnosztikához vezethetnek, azaz például a telefon azt mutatja, hogy már csak félig van az akkumulátor, miközben még majdnem televan, vagy éppen fordítva.
Jótanácsok a lítium-ionos akkumulátorok töltéséhez
Próbáljuk az akkumulátort minél kevesebb ideig a maximális cellafeszültségen tartani, azaz például ne kikapcsolt, hanem bekapcsolt állapotban töltsüka telefont;
3,92 Volt/cella a legideálisabb töltöttségi szint, ezen a várható élettartam a duplája, mint a maximális cellafeszültségnél. A gyártók általában e fölé hangolják a töltőket, így magunkon úgy segíthetünk, ha háromnegyedra elteltével lehúzzuk a töltőről az akkumulátort;
A töltőáramot nem szabad a maximálisan leadható áram 50%-a felé vinni, a töltők így is vannak hangolva. Akkor kell odafigyeljünk erre, ha nem a készülékhez járó töltővel töltünk; -
mira72
őstag
-
Rotate
veterán
válasz
#59816064 #38193 üzenetére
az a baj, hogy nem tudom ez olyan gari-e amit egyáltalán elfogadnak... kockáztatni sem akarok, mert lehet potyára futom a köröket...
azt sikerült megtudnom, hogy az itteni szervizbe, ha UPS-szel küldöd a csomagot, akkor ők fizetik a futárt... már ezzel is előbbre vagyok, szinte szervizfutár
remélhetőleg nálunk is kiemelten kezelik a vásárlókat, és nem fogják valami mondvacsinált okkal hozzám vágni a telefont...
-
killmix
tag
válasz
#59816064 #37491 üzenetére
DE az a vicc, hogy eddig nem csinálta. Pedig ma semmi újat nem tettem fel. ( a Gario Grost mondjuk valamikor mostanság totam fel ) S miután leírtam, hogy szerintem nem a Triangle away miatt van, kicsivel később elkezdte.
De most megint nem csinálja, szóval letörlés alapján nem tudnám kizárni a triangle awayt, mert mondom, eddig semmi gond nem volt vele.
A felvillanás meg úgy jött, hogy észrevettem, hogy felvillant a kijelző,és gondoltam magamban hogy valami értesítés jött vagy ilyesmi, de semmi. Aztán lezártam a kijelzőt rá pár mp-re felvillant. Így ment rövid ideig, majd megszűnt. Bár most az utóbbi egy órában nem tudtam nézni, mert nem voltam a telefonnál.
A betterbatterys progit meg mostanság szedem le. Amúgy ott mit is kell majd nézni?
-
rauley
tag
válasz
#59816064 #37491 üzenetére
Hasonlóan hullámokban jött nálam is.
Az unlock progit kilőném a lehetségesek közül,mert az nekem tuti nem volt fennt,amikor ezt csinálta.
A Triangle Away volt fennt egy ideig,igaz nem használtam,de emlékeim szerint nem akkor csinálta ezt a teló,amikor az fennt volt... -
khorvat
senior tag
válasz
#59816064 #37175 üzenetére
Nem program okozza, egyértelműen az USB port hibája! Nekem is ugyanez volt pár hete aztán jött a szervíz és a főpanellal együtt az USB panelt is kicserélte, azóta nincs villogás!
Főpanel csere miatt megváltozott a MAC addressem és vszínű egy kakibb Wifi-t is kaptam így, mert a wifi ki/be kapcsolgatásába szinte mindig belefagy, totál tégla lesz percekre majd újra indul kéri a PIN-t szal piszok kellemetlen egyrészt nem tudsz netezni mikor akarsz másik még figyeld is mikor éled vissza, hogy tudj hívásokat fogadni! Vagy marad az akksi ki - akksi be, de az meg milyen már 2012-be minden wifi bekapcsoláskorAkinek van gondja a wifi kapcsolgatással az, hogy oldja ezt meg?
Szervíz erre a hibára azt mondta a 4.0.3 ICS sajátossága, na már most ez az utolsó hivatalos verzió a Telenornál és párhónapos telót nem akarok még rootolni, főzött ROM-ozni lásd pl. garancia miatt se, szal ezt be kell nyelni az embernek, hogy a 100k-s teló nem tud wifit kapcsolni? -
-
zack
nagyúr
válasz
#59816064 #37039 üzenetére
Minden rommal működik a JIG, csak old bootloader kell hozzá. Odin elindít, csak az "auto reboot" legyen kipipálva, és a bootloader részhez betallózod az oldbootloader-t. A teló újraindít, ha felállt a rendszer kikapcsolod, JIG bedug, és elvileg működnie kell. Ha nem müxik így sem, akkor a JIG rossz.
-
Muffi
aktív tag
válasz
#59816064 #36938 üzenetére
sztem simán mehet fel! Habár én elöször lehet egy 3+1 fájlosat tennék fel elöször (pl. LPQ vagy LPH-t) és onnan tennék rá egy LP7-est!
amugy ha KK5-van rajta akkor OTA-n nem tudod frissíteni? az lenne a legegyszerűbb és a legtisztább!
Weeman1: Hát az RR-t például Spitya-tól kérdezhetnéd meg h milyen mert elég régóta az van neki fenn! Nekem is is fennt volt olyan 4 napig és semmi bajom nem volt vele!
-
Muffi
aktív tag
válasz
#59816064 #36924 üzenetére
Azzal semmi baj sincs ha nem tmobilos alap romot teszel fel hanem simat. Nem fog tole elromlani a telo nyugi! Nyugodtan
Tedd ra azt a romot amit csak akarsz!. Es azt hiszem h igen nem kell recoverybol full wipeolni ha odinbol teszel fel...amugy milyen romra akarod ratolni az LP7-est?
-
-
Csepy
őstag
válasz
#59816064 #29788 üzenetére
1. Most akkor mennyi is az annyi, ami baromi jó ár, mert ezt sehol sem látom leírva.
2. Pécsi vagyok, Uránban lakom, itt csak 1 GSM bolt van, a Balage GSM, de az meg nem az, amit írtál és náluk 108.000.- ért van új SGS2, ami nem baromi jó ár.
3.Mi az, hogy a Samsung küldi? Senkinek nem küldi a Samsung, ugyanis itthon disztribútorokkal értékesíttetnek.
Az 1 és 3. pontokra várok egy választ, ha már felvetetted.
Regards: Csepy
-
maki12
senior tag
válasz
#59816064 #28555 üzenetére
Ha holnap veszel telót miért már ma kondolkozol azon,hogy mit rakj fel holnap??
Egyébként szvsz addig használd gyárin,ameddig nincs vele semmi bajod...Ha nagyobb hibába ütközöl,és korlátoltnak érzed magad a gyárin,na akkor rommolj!Nálam ez 2 hónap volt...Peti N95 Rendszeralkalmazás,ügyes vagy.
-
törölt tag
válasz
#59816064 #28216 üzenetére
Én már teljesen összezavaraodtam ebbe a romolásba
Holnap veszek telefont, erre valaki tudna válaszolni?
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- További aktív témák...
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest