Hirdetés
Aktív témák
-
ferrari1
őstag
válasz Szakiii #40450 üzenetére
Ezt töltsd le. Ennek a segítségével vissza tudod állítani.
Rákötöd a telcsit a gépre. Hibakeresés bekapcsolva és katt a Repair NV data gombra. visszaállítja az IMEI-d. Én ezzel hoztam ma vissza a sikertelen rom feltét után. Miután visszaállította rögtön csinálj egy mentést is vele!
[ Szerkesztve ]
-
Szakiii
addikt
Fú most megijedtem de összejött és van újra minden. Nem értem ha felteszek egy ics romot minden oké de folyamatosan ott van egy fekete ablak amiben a telefon adatait írja és nem tűnik el. Próbáltam mindent ezért is úszott el az imei... De most meg már félek hozzá nyúlni, lehet valaki profihoz kellene fordunom vagy nem tudom
-
ferrari1
őstag
-
warezxts
senior tag
Valaki végülis megtudja mondani mi a különbség a most megjelent LPX rom vagy mi és mondjuk az eggyel régebbi között, mert annyira rá vagytok fagyva
-
Weeman1
veterán
-
Silencer83
addikt
sziasztok!
nem vagyok pro felhasznalo, szoval egy tok alap gyari S2-m van 1 honapja.
folyton elojott egy agree- s ablak, a voice fasztudja mire, egyszer ranyomtam veletlen na azota felkinalja a voice talk -os szarsagot ha 2x ranyomok a kozepso gombra!
hogy lehet eezt kikapcsolni?4.0.3 rendszer
[ Szerkesztve ]
-
gyu84
tag
válasz Silencer83 #40463 üzenetére
Ha rootolt a telefon akkor pl Root uninstaller-el vagy Titatnium backuppal uninstallálod. Vagy JKAY Deluxe settingst megveszed és azzal, szintén root szükséges.
Ha nincs rootolva akkor ezzel a megoldással:
[link][ Szerkesztve ]
-
Szelley
senior tag
válasz Silencer83 #40465 üzenetére
JKAY Deluxe Settings csak pénzkidobás...meg ne vedd! Rohadtul nem updateli a folyamatosan kijövő romokhoz
-
Szelley
senior tag
válasz Silencer83 #40467 üzenetére
megértlek...nem hiába veszi ki a legtöbb rommer
-
Szakiii
addikt
Miuira lehet telepiteni stock icsn alapuló romot?
-
Richard!
addikt
nekem most a teló lekapott vmi frissítő csomagot, nee lpt rom
telepítsem? avagy sem?Ma kezdődik életed háralévő része
-
Richard!
addikt
nna fasza... bejön a samsung galaxy s 2 felirat,aztán meg fekete képernyő...
az érzés felbecsülhetetlen, így melóba indulás előtt 5 percel
[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Weeman1
veterán
Xiaomi 11T Pro
-
Szakiii
addikt
Valaki irta tegnap hogy nincs zarkepernyoje meg power menu, este elmondom hogy kell megcsinalni.. Nem szeretem a miuit amugy csak eddig mas nem ment rendesen.
-
Goldmen75
őstag
Sziasztok!
Kérdésem a következő:
Rezgés képernyő érintésre be van kapcsolva s nem rezeg csak az alsó két menü s vissza gombra....akárhol nyomok a kijelzőn bármit nem rezeg?! -
nfsu17
veterán
Ti hogy néztek Youtube videót?
Nekem van fent a gyári kliens, amiben van egy szép hq (hd?) gomb, ami aktív is, mégsem valami szép a videó. 1080p forrás esetén sem, amiről tudom, hogy biztos tud 1080p-t (pl J. Lopez új klipjei stb). Mindegy. Más esetben meg böngészőből, desktop versionban, de ott sem tudom állítani a felbontást, mert nincs ott semmi olyan gomb. Pl ezen a videón 2:15-kor szépen látszik a 360p+480p gomb, mint asztali gép esetén. Meg láttam már mobilarénás tesztet is, ahol szépen 720p-be belökték a videt. Gyári böngészőből tolom, ez lehet a baj? Kell külön flash player marketből?[ Szerkesztve ]
-
bagly
tag
Remeg még a cm10-nél az érintés, vagy már javították?
-
Szakiii
addikt
Szóval akinek gondja van ics alatt a lock sreen-el és a power menüvel + folyamatosan adatokat ír ki a telefonról gyári ics alatt annak itt van a megoldás. Annyit kell tenni hogy a lentebb lévő hozzászólásban ott van a letöltési linkje a keystr.txt és mps_code.txt nevű fileoknak le kell tölteni mind a kettőt a keystr.txt nevéből le kell venni a .txt-t ( ez marad: "keystr") az mps_code.txt nevét meg át kell írni "mps_code.dat"-ra majd ezt a 2 file-t be kell másolni az efs/imei mappába újraindtás után tökéletes lesz minden.
-
Trolee
aktív tag
Tudnátok segíteni?
most szereztem be egy S2-t, és szeretném az ICS-t rátenni, most 2.3.5 van rajt Kies azt írja hogy nem tudom frissíteni, a telefon nem talál új frissítést.
Alapsáv verziója: I9100XXKI4
Tudnátok segíteni hogy tudnám rátenni a legújabb droidot? -
Szakiii
addikt
válasz Trolee #40494 üzenetére
Odin nevezetű progit le kell szedni, előtte feltenni minden drivert ne legyen gond vele. Le kell tölteni xda-ról (2 oldallal ezelőtt linkelték az oldat) a legfrissebb ics romot és kicsomagolod a letöltött file-t és első hozzászólásban képpel mutatva ott van hogy mit hova kell betallózni. Annyi hogy mielőtt megcsinálod egy gyári adatok visszaállítása ajánlott.
-
Szellem.
nagyúr
Sziasztok!
Megkérdezhetem, hogy mi a legfrissebb gyári szot a Galaxy S2-höz?
Nekem most ez van a telón:
4.0.3
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Projektor topic
- Külpolitika
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest