Hirdetés
Aktív témák
-
hdman
őstag
Csinaljak battery calibrationt a nagyobb akksira való váltás miatt?
Sopron city :)
-
gofry
senior tag
@Superverda story: Miért érzem úgy, hogy a VIII. kerben hatalmas érvágás volt a upc-nek és a t-nek is netet szolgáltatni?
[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
12.5 wanam lpx alatt csak nekem nem mukodik a viber?
ahogy uzenetet irnek total szetfvagy**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
tucsok.
senior tag
Használ valaki SGP Neo Hybrid EX Case [link] tokot? Meg tudná nekem mondani, hogy amely SGP tok jobb felső sarka ki van vágva az jó lesz nekem a t-mobilos s2-re? Mert a fentebb linkelt hirdetésben azt írják, hogy t-mobilos s2-vel nem kompatibilis a tok.
"So say we all"
-
nfsu17
veterán
Honnan lehet megtudni, hogy OTA-n mikor fog kijönni a 4.0.4 LPX? (már ha kifog)
(azon kívül, hogy "auto frissítés ON" a telóban) -
matyi19
őstag
Én is szívesen használnák gyári ROM-ot (4.0.4), de ezen a verzión nem tudom miért nem működik a kijelzővédő...
Már kérdeztem, hogy mi lehet az oka de még nem kaptam rá választ....
Ezzel a háromfájlossal minden ok, de ahogy felteszem a 4.0.4-et már nem működik a kijelzővédő...
Mi lehet a baj?
Köszönöm!! -
Rotate
veterán
válasz nfsu17 #39922 üzenetére
akkor az OXX-es product kóddal itthon nem igen fog ez frissülni... be kéne állítanod mondjuk XEH-re, vagy pedig kézzel frissíteni... ez a kombináció ami neked fenn van, soha semmire nem fog frissülni magától... szerintem
szervizben sem biztos, hogy ezt így szeretnék, ha úgy adódik... vagy honnan olvastad ki, hogy OXX-ed van?
-
vagyula
senior tag
2.9.7 miuin másnál is van com.android.phone fc? (konkrétan nálam wiui)
És olyan,hogy néha a mappában lévő ikonok elég furán jelennek meg?miui.hu
-
znagy69
őstag
Mivel sokan szeretitek, egy újabb gyöngyszem SuperVerda87
-
GJ70
tag
válasz Rotate #39924 üzenetére
"...be kéne állítanod mondjuk XEH-re, vagy pedig kézzel frissíteni..."
Bocs, de korábban én is valami ilyesmit kérdeztem, csak CHN-s régiókóddal kapcsolatban.
Szóval, hogy lehetne ezt a XEH-re átállítani ?
A kézi frissítés : sd-ről zip ( egy fájlos ) ROM telepítés ?
Próbáltam de nálam ez nem ment .
-
vtommy
aktív tag
Sziasztok, az érdekelne, hogy ez e a legújabb gyári rom -->I9100XWLP7_I9100TMHLP2_TMH ? és ha ezt visszaraknám a topicban leírt gyári visszaállítás módszerével, és használnám rajta a jig-et úgy visszavihetem e a telefonomat szervizeltetni..custom romolás nyoma nélkül..(most CM10 van rajta)
[ Szerkesztve ]
-
adamhun94
tag
válasz Arcanis #39845 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Az akksi merülésnek megpróbálok utána járni, aztán ha úgy van akkor lehet rootolok, bár igazából most annyira nincs szükségem rá.
Az OTG funkció adattárolók esetében remekül működik, nekem az egér/kontrollerekkel van bajom, de szerintem most már kivárom a JB-t, hátha abba alapból működni fog.
A wifi beragadás meg...talán túlélem, ha nem akkor felrakom a 4.0.4-et -
zack
nagyúr
Nézd. Ha egybe van zippelve, akkor tényleg nem nagy ügy, de nem tudtam, hogy ez így is megoldható. Ellenben külön-külön biztos nem fogom felflashelni a kék status bar-t.
Ha könnyen elérhető lesz minden új verziójához az egybe zip, akkor no problem.
Rég Wanamoztam, mert a 11 eleje annyira nem sikerült jól.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
MODERÁTOR
Nem kell a JIG a számláló kinullázásához ICS alatt. Elég egy Triangle Away nevű program is.
Xiaomi 13T
-
vtommy
aktív tag
válasz Viktor0610 #39939 üzenetére
És ez nullázza a számlálót ? Én úgytudom, csak a sárga háromszöget tünteti el.
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
válasz Rotate #39924 üzenetére
*#1234#
Most akkor mondjuk úgy hogy "megszívtam" ezzel a region kóddal? Ha mindent legálisan akarok rajta művelni?
JB-re se fog frissülni?
És ha beviszem samsung szervízbe majd, ha kijött a JB? Elhajtanak a reg. kód miatt?
Most végülis ha tényleg még ebben az évben jön a JB, akkor nem izgulok a 404 miatt, mert végülis megvagyok 403-al is. Igazából azt sem tudom miért várom a JB-t, de mivel mindenki várja, beállítam én is a sor végére.
Bár már annak is örülök, hogy nem GB-vel kaptam a telót.[ Szerkesztve ]
-
kecsetihunor
aktív tag
Pár napja már beszéltem a CM10 akkuproblémámról, most egy képet is posztolnék.
Ma reggel meggyötörtem a telefont, volt 40 perc kiejlző, aztán nemsokára rá másfél óra zenehallgatás. Ez amint látszik kimerítette az akksit, aztán letettem a telefont, most előveszem és látom, hogy hát azért mégsem, mert öntöltési funkciók is vannak a cmben.
Itt jön be az a probléma, h mi van, ha 0-ra merítem?
If you want to do something with Windows, reboot. If you want to do something with Linux, be root.
-
zack
nagyúr
Nálam a Portal v2.3 dettó ezt csinálja, igaz nem sűrűn. Nem tudom ebben milyen modem van.
Gondolkodom a cserén...Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Grande Ale
őstag
válasz nfsu17 #39943 üzenetére
"majd nézzük meg a product kódot (*#272*imei számunk#), és ellenőrizzük, hogy a CSC az-e, ami a szolgáltatónknak (független esetén régiónknak) megfelelő. Amennyiben itt nem azt látjuk, amit kellene, akkor kikeressünk a nekünk megfelelőt, majd install. Vodafone-os telefon esetén ennek VDH-nak kell lennie, T-mobile esetén TMH, pannon (telenor) esetén PAN, független esetén pedig XEH. T-Mobilos és Telenoros rom esetén, ha nem PAN-t, vagy TMH-t látsz, akkor valamit rosszul csináltál. Kezdd újra. Voda esetén nem VDH-t fogsz látni elsőre, mivel a közös magyar CSC-csomagban van a VDH is.
8.) újraindítjuk a telefont, és a biztonság kedvéért újra ellenőrizzük a product code-ot, és a CSC-t." -
nfsu17
veterán
válasz Grande Ale #39948 üzenetére
Köszi. De én nem akarom átírni (egyelőre), csak megnéztem, hogy mi a kód.
Innen vettem, hogyan is kell megnézni.
"...To find your CSC code... go to the dial pad and type in...*#1234#"
@Rotate
MM.Nem akarlak untatni ezzel Titeket, mert úgysem fogok frissíteni, csak próbálok ismerkedni a dolgokkal. Majd ha megjön JB, beviszem szervízbe, aztán mondanak valamit.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest