Hirdetés
Aktív témák
-
MuKi^
csendes tag
válasz Weeman1 #40337 üzenetére
Hmmm ezt el akartam kerülni, hogy 8-10 ezerért veszek egy akksit, aztán kiderül, hogy mégsem az a problem, de úgy látszik nem lesz más választásom.
Az még előbb kimaradt, hogy 1 éves az akksi.
Illetve ami feltűnt, hogy kernelemnél ez az adat rendben van?
3.0.15-1068762 dpi@DELL169#3 SMP PREEMPT wed aug 29 13:40:41 KST 2012
Mintha a 4.0.3 alatt valami rövidebb elnevezésű lett volna. -
MuKi^
csendes tag
válasz Weeman1 #40337 üzenetére
Weeman1, köszi a tippet.
Ezt el akartam kerülni, hogy 8-10 ezerért veszek egy akksit, aztán kiderül, hogy mégsem az a problem, de úgy látszik nem lesz más választásom.
Az még előbb kimaradt, hogy 1 éves az akksi.
Illetve ami feltűnt, hogy kernelemnél ez az adat rendben van?
3.0.15-1068762 dpi@DELL169#3 SMP PREEMPT wed aug 29 13:40:41 KST 2012
Mintha a 4.0.3 alatt valami rövidebb elnevezésű lett volna.[ Szerkesztve ]
-
csabika69
tag
Sziasztok!
Párhónapos Vodás S2 függetlenítés után megőrzi a samsung garanciáját? -
dekanov
tag
Sziasztok S2- tulajok! Lehetetlenség a tempót tartani, naprakész lenni a topikkal. Olyan kérdésem volna, hogy melyik a legfrissebb gyári rom a telóhoz, tudnátok e adni egy letöltési linket hozzá roottal együtt? Thx!
Ericsson T-29_SE K700i_K610i_W595_LG BL40-----> SGS II WanamLite XWLP3.V10.2
-
csabika69
tag
válasz Grande Ale #40354 üzenetére
És azt honnan lehet tudni h hivatalos e?
-
Grande Ale
őstag
válasz csabika69 #40357 üzenetére
Hát onnan, hogy bemész jelen esetben a Vodafone-hoz, veszel egy függetlenítő kódot, kapsz róla egy igazolást. Ez a hivatalos függetlenítés. 10000 FT, de ki kell fizesd a hűségből fennmaradó részt, és a különbséget a kedvezmény és a listaár között, ha jó tudom.
A Voda topicban pontosan megmondják: [link]
-
csabika69
tag
válasz Grande Ale #40359 üzenetére
Használtan venném a készüléket és meg akarom tudni h hivatalosan volt e függetlenítve?!
-
Ati007
őstag
OTA frissítést nem kéne a telefonnak felajánlani? Kies sem látja az új rom-ot
-
Szakiii
addikt
2.3 van fent ha ics-t szeretnék elég leszedni sam.m.ról a legfrissebb ics-t és odinnal feltenni ugye?
-
Weeman1
veterán
válasz Grande Ale #40346 üzenetére
Nem próbáltam,Miui fronton mozgok.
(#40349) Varszegig
Sajna nem tudom,
de lecseréled a kernelt és nem kell aggódni a brickbug miatt.(#40352) MuKi^.
Valakiét kérd kölcsön pár napra.Xiaomi 11T Pro
-
Linkin
senior tag
[link]
-VK--ICS-XWLPX-V5.4-Multi-Language.zipWot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
ferrari1
őstag
Hoppá! Simplistic-V-XWLPX telepítése után elszállt az IMEI-m
-
ferrari1
őstag
Visszahoztam
-
Szakiii
addikt
cf root kernelt ki kell csomagolni? zip a kiterjesztése így nem tudom betallózni a pda-hoz odinban. Ki kellett kész. Bocsi első dolgoknál még bambázok aztán 1-2 nap felzárkózok.
[ Szerkesztve ]
-
toto0569
addikt
válasz Weeman1 #40368 üzenetére
nem próbálod ki ezt a ROMot--->Simplistic V .Két napja használom és olyan f@sz@!!!A fényképezője jobb a MIUInál,Ram 404 Mb-on áll a foglalt,gyönyörü szépen megy,nem fc-zik,jól testre szabható,csak a modemet cseréltem le XXLQ5-re mert a főnököm routerjárol néha elfelejtett dolgozni(nem tudta betölteni az oldalt pedig volt wifi kapcsolat és a kis nyilak is jelezték,hogy megy) .Lecseréltem és azóta frankó.Én mindig azt gondoltam,hogy a Miuinál nincs jobb...
-
rauley
tag
Nekem továbbra is jó az LPX üzemdeje,sőt eddig talán a legjobb.
A tegnap esti posztom óta (amikor is 55%-n voltam),most vagyok 31%-on,1 nap,21 óra,24 perc akkuidővel,1:51 perc kijelzőidővel,és még mindig folyamatos wifivel,végig bekapcsolva tartva,éjszaka is.
Szinkronizálok egy Facebook fiókot,meg egy freemailes,és egy gmailes levelezést.Sokat mondjuk nem használtam ma a telót,csak egy kis hanghívás,meg némi Facebook és net nézegetés.
Abszolút elégedett vagyok vele eddig. Emellett stabil,mint az állat,nem fagy és nem FC-zik.
Gyári kernellel nyomom,root nélkül.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
-
Szakiii
addikt
leszedtem a legújabb ics-t odinnal tenném fel egy tar kiterjesztés van csak a tömörített fileban az gondolom pda-hoz kell és ennyi? nem kell pl pit vagy bármi más? (2.3 ról mennék)
-
Rotate
veterán
válasz moszka #40387 üzenetére
lehet, hogy olcsóbb a youtube, de bízd olyanra aki ért hozzá... most megéri azon a párezren spórolni? és ha elbaszol valami csatlakozót az alaplapon? akkor egyből megugrik a költség...
én azt mondom bízd fagyalllo-ra, még mindig olcsóbb, mint hivatalos szervizben...
Szakiii:
formázni elég a belsőt
[ Szerkesztve ]
-
Szakiii
addikt
válasz Weeman1 #40392 üzenetére
Jól van csak szerintem túl sok ez a több mint 10 perc töltés pedig mindent úgy csináltam ahogy kelllett igazából nem is tudom mit lehetne elrontani ezen de csak tölt és az S logón megy az animáció de se előre se hátra innen. Esetleg egy több file-s ics rom van? Mert a legfrisssebb csak 1, lehet az nem a legjobb volt arra hogy gbről váltsak
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest