Hirdetés
Aktív témák
-
TOZ
addikt
-
-D4nO-
tag
Sziasztok!Biztos elhangzott már, de fél éve nincs már s2öm!Barátnak segítettem a legújabb gyari szoftvert felrakni!Viszont nem tudom hogy hol lehet mailnek csengőhangot beállítani!Tud nekem valaki segíteni???
Előre is köszönöm!o/
-
pzstm
titán
jah igen...0905...csak megnéztem mennyire figyelsz :-P
Amúgy szerintem tuti....wipe cache meg dalvik után...hiszen CM alapú...de majd ad ki ő is....aztán elválik
amúgy felraktad? valami hirelen tapasztalat?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
CM10 experimental előtt sosem használtam CM-eket. NEm is értem mi egy stable buildben a kihívás
horvathkrisz:
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
TOZ
addikt
válasz horvathkrisz #39513 üzenetére
Én láttam olyan CV-t, amiben benne volt
-
pzstm
titán
csak irónia volt. Stabilnak nekem is stabil, csak rádió nincs. Kell munkára is nekem is, bár néha örülnék ha 1-2 napig nem menne
-
senior tag
az mitől lehet hogy a Resurrection Remix ROM-ra (JB 4.1.1) nem tudok letölteni új alkalmazásokat GooglePlay-ből?? pl.: uTorrentet se tudom letölteni pedig most jött ki lehet azért mert 4.1.1?
-
-
Weeman1
veterán
Xiaomi 11T Pro
-
vagyula
senior tag
-
Grande Ale
őstag
Ha az LP7-re fel szeretném rakni az új Nordic-ot, akkor megint mindent törölni kell, wipe, vagy simán mehet odinnal?
-
pzstm
titán
első benyomásom a cm10 0906-os unofficialről:
-
TOZ
addikt
Jól megszopattam magam.
CM10 felment.
De nem akartam megtartani.
A mentes meg nem ment vissza, most meg samsung logoik jutok.
Recovery nem jon elo....Downloadhoz van JIG-em. Gyari visszaallitas kene valoszinuleg, de lehet, hogy viccesen hangzik sosem flasheltem gyari cuccot ODIN-nal. Mivel nincs windows itthon. Heimdall ugyanugy jo, ezt tudom. De igazabol ebben egy fajl harom file dologban (foleg a para miatt) el vagyok veszve.
Ketsegbe esesemben (tudom ez nem jo tanacsado) felflasheltem a legujabb siyaht, de csak a logoig jut az is.
Mit tegyek?
Tudom elsore nyugodjak le, mert meg minden rendben van (talan).
-
GJ70
tag
Üdv.
Kérdésem az lenne, hogy a CM10 verzió és a CM stable verzió között van-e valami jelentős eltérés.
Mivel korábban írtam, hogy 9100G china verziós mobilom van, arra egy origin gyári független valamilyen eus romot feltenni lehetetlen,csak a chn vagy chz romokat fogadja el - odin,sdcard telepítés:mindegy .
De ebben nincs google player csak samuplayer, illetve tele van távolkeleti appokkal amiket gyomlálni kell,mondjuk az akkuidőre itt nincs panasz.
Szóval emiatt feltettem a cm10....0904 verzióju romot, de nem akarok naponta vagy hetente romolni, kell egy stabil rom amivel hosszú távon tudnám használni.
Amit látok, hogy a cm10nightly szinte naponta jön ki, a stable meg 0828 az utolsó cm9.1.0-val.Szóval érdemes-e hosszabb távra a stable-t feltenni, vagy romoljak hetente-havonta (nem sok kedvem van hozzá) ?
-
TOZ
addikt
Ezzel hoztam vissza vegul a dolgot.
Es mivel elszalt a cm9.1 stable mentesem. Igy nagyjabol mindegy, hogy miben maradok. Igy most akkor CM10 lesz.
-
derrik
őstag
....Sajnos búcsúzom Jó volt itt/veletek !!! Köszönök minden segítséget!!!!!
Ha valakit érdekel maradt egy MHL adapter és JIG 4 rugó egyben. Keress privátban.Pá kis aranyom..Pá...
-
fecs
senior tag
Valami hasonlót én is csináltam CM9 alatt. Akkor nekem elég volt a CWM-et visszarakni ODIN-ból. Úgy már vissza tudtam rakni a backup-ot.
Azóta már nekem is CM10 van. Nektek milyen az akkuidő vele? Ugyan még csak egyszer töltöttem fel/merítettem le, de gyengébbnek ígérkezik a CM9.1-nél.Pixel 6a
-
fecs
senior tag
CM10 alá egy újabb nightly-t felpakolni nem egy nagy dolog. Kb annyi, mint egy újraindítás, csak pár másodperccel tovább tart. Adatok megmaradnak.
Olyan nagy hibák már nincsenek ezekben a verziókban. Changelog-ot meg lehet követni és ha találsz benne érdemi javítást (bár én a legtöbbször nem is értem a paramétereket ), akkor felrakod. Ennyi. Szerintem ez nem bonyolult.Pixel 6a
-
TOZ
addikt
A recovery onmagaban nem volt neki eleg... probaltam meg - ahogy irtam - siyaht is heggeszteni, de semmi.
Vegul a linkelt leiras oldotta meg.Vegul megy vissza a 9.1. CM10 UMS megint nem akart menni... jol megszivattam magam. A belekont rendszer mentese a levesben... kezdhetem elolrol... aszem egy ideig nem romolok...
-
GJ70
tag
A baj nem is ez, hanem az hogy origin eus romot nem lehet az i9100g-chn-re telepíteni !
A CM10 nightly telepítéssel soha nem volt gondom , többször csináltam már így korábban a I9000-nél is.
Most sem történt másképp.Én azt kérdeztem volna, hogy a cm10 és a cm9.1 stable között mik a külömbségek, hogy az előzőt szinte napi szinten az utóbbit ritkábban frissítik.
-
rossbrown
csendes tag
Van egy kis baj!!!
Remélem tudtok segíteni nem mindennapi problémám van az S2-vel.
A készülék öntudatára ébred magától és elkezdi nyitogatni/bezárogatni a hangvezérléses keresőt néha az autós felületet és néha a stock időjárást... Jelenleg Omega V15. stock XWLPG van fent. De ezt csinálja a gyári Rom-on is.
A nyitogatást/zárogatást magától teszi, anélkül, hogy hozzáérnék a telefonhoz.
A jelenség korábban is felütötte a fejét már, akkor megcsináltam egy teljes gyári visszaállítást (kódos reset, odin flash Ginger-re, kodos reset, JIG majd frissítés a Kiesből gyári T-Mobile-os ICS-re meg az a sok wipe cache/ factory reset wipe cache particion, wipe dalvik a lépések között) ahogy ezt egy kedves fórumtárs javaslata. Toltam egy teljes újraparticionálást az external sd-re is....és éjszaka arra ébredek, hogy megint dolgozik a teló magától!
Most is dolgozik itt mellettem a kis buzi!!! Néha megáll akár 2-3órára is aztán újra.Ma lefuttattam 3 különböző víruskeresőt és nem volt találat minden rendben.
Visszatértem az Omega ROM feltelepített clear állapotára nandroid restore -ral. Ugyanúgy előjött a probléma. :-(Komolyan nem értem mi van....
Tud valaki valami hasonló jelenségről/tapasztalatról?
Milyen ellenszert javasoltok?Amin gondolkodok az a CWM-ből az internal SD fullos legyalulása format kiadással... (megvan az eredeti EFS mappa és egy nandroid backup a gyári KI4-romról, szóval vissza tudok állni tégláról)
Ez elég hardcore lépés, szóval ha tudtok valami eljárást ami régi szemeteket kigyalul végérvényesen a telóból akkor kérlek segítsetek.
Előre is köszönöm.
-
Muffi
aktív tag
válasz rossbrown #39545 üzenetére
Ugyanaz ez a bajom volt nekem is. Mindig felvillant a telo + azt a hangalapu keresest behozta. Volt h hivasnal magatol bekapcsolt az auto kihangositasi mod. Nekem az volt a baja h elromlott az usb csatlakozom. Szoval futart hivtam hazhoz es kicserelte a az erintopanelem. Lehet sot elegge valoszinu h neked is usb csatlakozo hibad van!
Google Nexus 5 16Gb - White/KitKat 4.4.2; Asus Transformer Prime Tablet- V4.1.2 JB
-
rossbrown
csendes tag
Muffi köszi, akkor ezek szerint nem én vagyok az egyedüli...
Igen, elfelejtettem beleírni, de van, hogy hívások közben magától kihangosít úgy 1-2 másodpercre...Szerintem is ez az USB-s hiba lesz, hiszen a tünetegyüttes teljesen egyezik.
Van a T-nek olyan futárja aki a helyszínen javít?
Ez komoly?
Hogyan intézted? -
Rotate
veterán
15 perc és itt a futár a telómmal javítatlanul hétfőn meg viszi a másik... már úgy jár ide a UPS, mint haza, kéne nekik kulcsot adnom...
Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest