Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz kecsetihunor #29048 üzenetére
probalja hivogatni egyszer-egyszer (tul soktol csak lemerul az akksi) es ha szerencseje van az aki megtalalta visszaadja majd neki...elofordulhat.
mas nyomkovetesi lehetoseg nincs.
rendorsegen ha bejelenti, hogy elloptak akkor ha nem valtoztatjak az imei-jet ugy esetleg megtalalhatjak egyszercsak.[ Szerkesztve ]
-
Linkin
senior tag
Új siyah
[link]Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
mobilati
csendes tag
Hol érdemes most új GS2-t venni (Budapesten)? Gyári garancia + ÁFÁ-s számla szükséges. Mi az ami számíthat még a vételáron kívül?
-
mogyesz
aktív tag
Ezen az LQ5-ön a modem része gyengébb. Mármint mobil network ahol eddig simán volt max H+, ott csak 2 pálcika van, ahol éppen volt, ott edge vagy gprs, néha az sem. Más is tapasztalta? Egy esetlege megoldási javaslat? Melyik modemet ajánlanátok? (Kernel az stock, csak root-olt.)
ja, és sem a volume+ sem az audio boost nem erősíti hívás közben a hangerőt :-(
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz kungzi #29066 üzenetére
no igen, ott ki van írva a weboldalra is, de ha 8ezerrel olcsóbért is ugyanazt kapja...akkor minek költsön többet ?
Ez már majdnem a használt árak szintjén van...egy tényleg jó állapotú nem túl régi (max pár hónapos) használt független rendes papírokkal, garival nincs 90ezer alatt, szóval ennyiért már igencsak megéri.(#29065) ToMmY_hun:
az se rossz, de ha jól emlékszem MM is akciózta 110-120 közötti áron...és az független volt gyárilag.[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
igen. Ha felrakod esetleg CWM-ből akkor várom tapasztalatokat. Wipe-olni mindenképp előtte wipe-olj, mielőtt install zip from sdcard menüt felkeresed
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Arcanis
aktív tag
Itt a CWM zip az 5x4-es TouchWiz launcherhez. (Itt meg a leírás [xda])
LQ5 használó userek: Ti nyomtatok battery calibrationt? Ha igen mivel?
[ Szerkesztve ]
-
Muffi
aktív tag
Sziasztok!
Csak az lenne a kérdésem, hogy hol tudom megnézni, hogy 0 - án áll - e a számlálóm, mert ugye most alap ICS rom van rajta és viszem szervizbe, ezért nem akarom, hogy megtudják, hogy voltak rajta custom romok. Sajnos JIG-em nincs, másfajta módszerrel is lelehet nullázni a számlálót?
Előre is köszönöm!
Google Nexus 5 16Gb - White/KitKat 4.4.2; Asus Transformer Prime Tablet- V4.1.2 JB
-
Muffi
aktív tag
válasz ToMmY_hun #29077 üzenetére
És a triangle away progin belül mire kell kattoltni? :$
a máűsik h nekem downlaod modban ezek vannak:Product Name: GT-I9100
Custom Binary Download: NO
Current Binary: Samsung OfficialJA másik h megállt a factorys.img-nél..:SSS miért nem megy tovább..?
és most mit csináljak?? :S nem szabadna ujraindítani...:SS
[ Szerkesztve ]
Google Nexus 5 16Gb - White/KitKat 4.4.2; Asus Transformer Prime Tablet- V4.1.2 JB
-
khorvat
senior tag
válasz rauley #29033 üzenetére
Nekem is csinálta a múlt hónapban ezt a villogás dolgot töltés közben, mitől lehet ez?
Eddig csak ha hálózatos töltővel töltöttem volt a villogás képernyő bekapcsolás, autós töltő és USB töltő esetén nem tapasztaltam ilyet! Egy előre az akksi időm is folyamatosan javuló tendenciát mutatott, lehet ezzel a töltéssel értem el a maximális kapacitást, utóbbiTelenor ICS 4.0.3-al vagyok egyelőre de várnám már a 4.0.4-et erről van vmi infó mikortól lesz elérhető?
-
milanmylo
aktív tag
Mi lehet az oka annak, hogy visszaraktam az alap gyári t-mobile-os romot, de kies nem tudja frissíteni tovább és az OTA telefonos frissítést sem tudom beállítani?
ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
-
-
dancsuri
veterán
-
Mogcaa
aktív tag
hali kk5-öt felraktam a telómra utánna odinnal wlp7 et és lpq-t is felraktamn egyik se ment rendesen: nem kért pinkódot nincs install képernyő az elején nincs lockscreen stb cm9 megy rendesen de érdekes módon csak az (miui-se) kk5 ből szeretnék kiessel frissíteni, lehet hogy az helyreteszi ha nem akkor meg szervíz... azt szeretném kérdezni, hogy mit csináljak hogy a kies rendes szoftvert tegyen fel ? product kód kell neki vagy mi:S azt hogy tudom átírni vagy ott minek kell lennie ?
telenoros a készülék és nyilván magyarvagy valami más ötlet mit kezdjek vele vagy 3 fileos ics van? a 4.0.4-en kívül?
[ Szerkesztve ]
-
BigT
senior tag
válasz mogyesz #29078 üzenetére
én ezt találtam itt egy korábbi hozzászólásban. [ROM][ICS 4.0.4][08/07][XXLQ5]Light by TugaPower
Ha ez tényleg jó (nem bánnám, ha valaki ráerősítene), akkor este lerántom, recovery, wipe (efs mentésen már túl vagyok) és install. Így kell?Samsung S7 edge
-
-
mizu
aktív tag
Végeztem pár tesztet néhány modemmel. Nagyjából ugyanazt a jelerősséget kaptam WCDMA és GSM hálózaton egyaránt. Az adatokat ugyanazon a helyen mértem 1-5 dBm eltéréssel. GSM: -65 dBm HSDPA: -105 dBm
XXLQ5, XXLPQ, XXLPS, UHLPG, XXLPG, XXLPX
Lényegi különbség talán a hangminőség közt adódhat. (Esetleg fogyasztás?)
[ Szerkesztve ]
▫️ PH! FAN ▫️
-
Piwi
veterán
válasz C.Brigante #29047 üzenetére
Hát persze nekem már csak az az elavult rendszer jutott, így nem is mutogatom az utcán a telefonom nehogy ciki legyen a GB miatt aminek minden funkciója tökéletesen működik
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
zack
nagyúr
válasz Arcanis #29073 üzenetére
BatteryCalibration progival...
Feltölt, csipog (nem húzod le a töltőről), megnyomod a "calibration" gombot, majd ha kiírja hogy ok, lehúzod a töltőről, és minnél tovább meríted, lehetőleg 5% alá.
Én ROM cserénél egymás után 2x szoktam ezt megcsinálni.
Eredménye annyi lett, hogy 7h34p alatt 26p kijelzővel 92% áll a töltöttség.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Mogcaa
aktív tag
-
Linkin
senior tag
Én úgy hallottam hogy ezeknek a calibrálóknak semmi értelme én most 96%-on vagyok 12 perc kijelző használat után és volt benne wifis letöltés +fríssítés de lehet kipróbálom mégis ezt a programot
ezzel a programmal jó lesz a kalibrálás?
[link][ Szerkesztve ]
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
zack
nagyúr
válasz Linkin #29095 üzenetére
Ezzel kalibráltam én is.
Én szinte minden töltésnél használom ezt a progit...Jól hallhatóan jelzi ha feltöltötte az aksit, és mutatja folyamatosan hogy áll az aksi mV-ban. Nekem 4192mV a 100%.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest