Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
rauley
tag
válasz Peti N95 #29623 üzenetére
Mondtam neked,hogy vidd szervizbe,visszaállitják!
Amiket próbálgattál,annak a jó részén én is végigmentem,
és talán nem nagyképűség,ha azt mondom,hogy több hozzáértéssel,mint most te.
A vége mégis szerviz lett.Pedig én még Terminal Emulatorban is mókoltam.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
-
pzstm
titán
válasz dancsuri #29703 üzenetére
okok.Nálam is a régi .PIT van, nem raktam fel LQ5-öt
bes*arok Odinomon...nem rakja fel CF-Root-ot
<ID:0/008> Added!!
<ID:0/008> Odin v.3 engine (ID:8)..
<ID:0/008> File analysis..
<ID:0/008> SetupConnection..
<ID:0/008> Can't open the serial(COM) port.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
-
Motyi
senior tag
válasz Mirman #29649 üzenetére
Nekem volt nem is olyan régen ilyen problémám.1 lehetőség van: szervíz.
Ha 2 év samu garis a telefonod akkor hívd ki a helyszíni szervízt (Budapest), vagy rendelj szervízfutárt (Budapesten kívül) és megcsinálják. Feltételezem ha nálad is ugyan az a gebasz mint nálam volt (a tünetek megegyeznek) akkor azt a panelt cserélik amin az usb csati van. Ha gyári állapotú a telefonod (nincs root és a régiónak megfelelő a soft rajta) akkor extra teendőd nincs, ha nem akkor mobil odin vagy CWM app segítségével tedd fel a megfelelő softot (feltételezem az usb csatit csak töltésre tudod most használni, gépre dugva nem látszik a telefon). Nekem pl. nem nézte a szervízes a softot, de sose lehet tudni.
Ha pedig nem gyári samu garis a készülék akkor vidd vissza a boltba ahol vetted és imádkozz, hogy korrekten és gyorsan javítsák. Ha nincs rá gari akkor készítsd elő a bukszád.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Valaki köztetek lakik Pécsen? Hihetetlen olcsón adják a szír új gyári független, Samsung garis SII-ket. Elvileg az Uránvárosban van a telefon bolt Rgsm Kft. a neve, de semmilyen infót nem találtam róla.
Aki ott lakik nem tudná megnézni hogy létezik e a bolt és valami infót kérni?
SGS III is nagyon olcsó.Üdv.
-
lajki7
senior tag
Nee Ez az !!
iPhone 11 Pro
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
válasz #59816064 #29714 üzenetére
mennyi az annyi?
maki12: dehogyis, win7. Mindjárt átmegyek win8-ra ha végzett a frissítésekkel
Lehet elavult már az oprendszerem
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
törölt tag
Lecseréltem az LQ5-öt LPM-re. A kontaktokon kívül semmi változást nem látok. Talán az LQ5 kicsit simább volt, de valszeg ez inkább csak hiszti.
Frissítés előtt nyomtam wipe-ot, immár negyedszer az LQ5-re, 0x19-es eMMC-vel, és ennyi. Fenntartom, hogy továbbra sincs senkinek fingja sem, mi nyírja ki az LQ5-ben a gépeket. -
-
törölt tag
válasz lajki7 #29726 üzenetére
Hát ugye a google képes képre keresni (url, vagy feltöltés alapján), annyira nem bonyolult ez.
Összes méret -
lajki7
senior tag
Play Áruház ezt skubizzátok meg nagggyon jók a képek Piwi tanitott h kell keresni googléban
iPhone 11 Pro
-
edgelaszlo
senior tag
tudunk már vmi főzetről LPM vagy LQ5 romból? téglás buli még mindíg áll, vagy van rá valami gyóccer?
telefonok, tabok, gitárok, erősítők
-
dancsuri
veterán
-
lajki7
senior tag
Srácok,megkérdezem már mert nem tudom ezt pontosan. Mivel lesz jobb ha nyomok egy full wipe/factoryt ?? :S
iPhone 11 Pro
-
pzstm
titán
no...felkúszott szépen a CF-root LQ5
Tisztább, szárazabbm, biztonságosabb érzés
lajki7: ha CF-root kerneled van, akkor kiderül, hogy biztonságos-e
[ Szerkesztve ]
-
Arcanis
aktív tag
Jóestét!
Azt kérdezném, hogy aki T-s és LQ5-öt használ annak voltak-e olyan gondjai ma, hogy megszakadt a telefonbeszélgetés.
Reggel olyan dél körül 30 percet telefonáltam és közben volt 2-szer is olyan szakadás, hogy pár másodpercig semmit nem hallottam, majd csak a hívás végét jelző kis hangot (és a hívás véget ért persze).
Este olyan 7 körül ugyanez történt, viszont itt 15 perc alatt kb 6-szor szakadt meg a beszélgetés...
Szerintetek mit tegyek? (Várjak, hátha valami hálózati tevékenység volt itt Dunaharasztiban?, vagy más modem, esetleg wipe-ok, kódos reset? : )
-
lajki7
senior tag
válasz Zsolaf #29737 üzenetére
Tudom azt tudom Én végig követtem itt mi volt/van
Csak a lényege érdekel mivel lesz "jobb" a telo ha nyomok neki egy wipe/factoryt mielött/után felrakom a romot az érdelek. Köszipzstm: Nyomtál már wipe/factoryt ?
Nah szoval kiderítettem h mikor akadt be néha a kép egy milisekundumra amikor váltogattam a kezdőképernyők között...mert van 150db kép amiközt váltogat a Képkeret Ez LQ5-nél volt !!!!! Most ami fent van nekem Stock LPM semmi....ez is számit
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
pzstm
titán
válasz Arcanis #29743 üzenetére
este én is kétszer, sőt egyszr hálózat is elment, majd pár másodperc és visszajött...valamint olyan is volt hogy neteztem volna, eltűnt H3 jel, majd újra kapcsolódott
-
maki12
senior tag
Na Wipe-oltam LPM-en.....
HTC U11 & Nikon D5300
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest