Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
HardRic
addikt
válasz DeathAdder #29599 üzenetére
De, elég. Én amikor kipróbálgatom az ICS-t 2.3.6-on wipe-olok, aztán megy fel cwm-ből egy akármilyen ICS.
-
rauley
tag
válasz rauley #29590 üzenetére
Na,végül 5 óra pár perc lett a kijelző idő,4%-ig hagytam merülni.
Az akksim fél éve biztos nem látott kalibrálást,de most azt is kipróbálom majd,hátha még ennél is jobb lesz...
Ja,és újra rakott LQ5-ön első feltöltés.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
-
BigT
senior tag
tapasztalatokat írnátok a XWLPM és a XXLQ5 üzemidejéről? LQ5-ről elég jókat írtatok, LPM tudom, hogy csak egy napja van használatban, de hátha van már vélemény. Engem leginkább az üzemidő javulás miatt érdekelnének ezek a rom-ok, na meg a 10 fokos szmúúút miatt
Samsung S7 edge
-
Gloob
addikt
válasz lajki7 #29518 üzenetére
Sziasztok
Tegnap írtam, erről. Nekem az LQ5 3 file-os + a hozzá adott PIT-el van fent, Volt használva a Triangle Awayt 1.51-es, és lefutott és nullázta a számlálót. A telefonom jelenleg is működik tökéletesen. Az eMMC chip a legveszélyesebb fajta van bent 0x19.Samsung Galaxy A52S
-
Zandal
tag
Sziasztok!
Először is leszögezném, hogy totál noob vagyok a telefonok root-olásához, de szeretném az SGS2-öm az Android 4.0 rendszert használni. Azonban abban a "szerencsés" helyzetben vagyok, hogy I9100XXKF2-es CSC-s telefonom van, amely nem frissíthető Kies-en keresztül.
Tudnátok esetleg nekem abban segíteni, hogy ehhez a CSC-hez melyik ROM-ot lenne érdemes használni? Annak is a tükrében, hogy szeretném, ha a telefon továbbra is magyarul kommunikálna velem (feltételezem a root-olás során végrehajtott teljes törléskor a nyelvi file-oknak is búcsút mondhatok).
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
Zsolaf
addikt
A wifi kódokat nekem visszaállítja különben a google mikor új romnál bejelentkezem a fiókomba.
(#29615) Zandal
szia, a CSC az nem rom. Itt néz romot mellette van info majdnem mindben van magyar nyelv[ Szerkesztve ]
-
cstom
aktív tag
Üdv! Meg tudnátok mondani, hogyan lehet kirakni widgetnek a hálózati mód váltását? (4.0.3) Már unom, hogy 4 menüpontot mindig végigzongorázok . Köszi a választ!
[ Szerkesztve ]
-
Peti N95
aktív tag
-
-
mogyesz
aktív tag
válasz Peti N95 #29623 üzenetére
Hamar feladtad! Valaki a hozzáértők közzül nem lakik a közeledben? Egy próbát megérne... Makulátlan állapotban többet is kapnál érte, ha mégiscsak eladod. De Te tudod...
Ha nincs IMEI, hogyan lenne érvényes a gari? Lebrickelve, ha mégsem jön össze a restore?
Látod, közben c-parts-2010 már segítene is...
Még ha utazni kell is megéri...BigT
Korábban valaki tudott valakit, aki látott már valakit imeit javítani... De ez erőssen erőssen OFF, csak megemlítettem. Olvasni-olvasni...
pzstm
Nálam hol visszarakja, hol nem, nem tudom, mi alapján válogatja meg...
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Zsolaf #29619 üzenetére
Jaja. Es mindharom wifinel nekem kellett beirnom
De appokat is nekem kell kezzel felraknom. Tan van akinel magatol visszatelepulnek.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Muffi
aktív tag
Hello!
Csak egy kérdés...Hogy hogyan tudom megnézni hogy mi a telo IMEI száma? :$
Meg ha nincs neki akkor nem garanciális? :
de ugy h a papíron ott van az IMEI meg adatokon is csak maga a teloban nincs akkor sincs garanciája? O.oGoogle Nexus 5 16Gb - White/KitKat 4.4.2; Asus Transformer Prime Tablet- V4.1.2 JB
-
Peti N95
aktív tag
Most visszaraktam rá azt a romot ami volt: I9100XXKI3.zip
Szépen vissza is ált a hálózat is megy, viszont a Recoveryje nem ugyan az lett mint volt, és így a belakott rendszer mentést nem tudom visszaállítani!
Ezt mi okozhatja? PIT nem volt, csak a 3fájl!★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Muffi
aktív tag
huu nálam van IMEI szám..hála az égnek..
Google Nexus 5 16Gb - White/KitKat 4.4.2; Asus Transformer Prime Tablet- V4.1.2 JB
-
Peti N95
aktív tag
-
mogyesz
aktív tag
válasz toto0569 #29633 üzenetére
Vagy túl hamar ugrott neki. Én sem ugrottam bele egyből, sőt, pedig volt némi Androidos tapasztalatom korábbi ZTE Blade kapcsán... Biztos, hogy még most is tudok néha(?) mások számára triviálisat kérdezni, pedig olvasok eleget. :-) Nem vagyunk egyformák...
Peti N95
IMEI ügyben előbb írt a kolléga, beszélj vele mondjuk privátban.
Egy CWM miatt nem kell másik romot rakni...Az "írt" szó - idézőjel " nélkül, aláhúzva, linkként megjelenik! sry :-)
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz R2D20208 #29636 üzenetére
ezek még nyilván csak az első portok, idén S2-re kétlem hogy lenne majd JB
És mint mondtam engem legjobbana notification bar érdekel
-
bee_jay
tag
Sziasztok!
Ma én is rászántam magam és feltettem az LPM-et.
Előtte gyári LP7-volt CF-Root-al és Acid Tweaksv6-al.
Mivel gyárihoz vagyok szokva, így az Odexed verziót raktam fel és hozzá az LQ5 CF-Root kernelét (v5.6).
Eddig jónak tűnik, de azért nem dobtam magam hanyatt tőle. Max. 9 fokos...
Ha az akkuidő tényleg jobb lesz, akkor 9 és fél...
Ha emlékeim nem csalnak, azt olvastam itt, hogy a 4.0.4-es ROM-okban, már van %-os akku kijelzés. Hát nekem nincs.
Előtte az Acid_Tweaksv6-ot használtam, így volt %-os kör akku ikonom, sőt átlátszó értesítő oldalam és bővített ezközsávom is. Próbáltam ehhez a ROM-hoz is feltelepíteni, de nem sikerült.
Ha ezt még sikerülne megvalósítanom, akkor megkapná a 10 fokot! -
pzstm
titán
válasz bee_jay #29639 üzenetére
Ha emlékeim nem csalnak, azt olvastam itt, hogy a 4.0.4-es ROM-okban, már van %-os akku kijelzés. Hát nekem nincs.
van csak nincs alapból bekapcsolva:
beállítások>>kijelző>>Tölt. százalék megjelenítéseiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Korábban valaki linkelte ide a fasterfix nevű kis alkalmazást amivel a GPS gyorsaságán lehet javítani. Én felraktam de indítása után csak fekete képernyő fogad. Minden adott a telefonon ami kell hozzá. Mi lehet a gond?
-
Arcanis
aktív tag
Írtam egy kis fogalomgyűjteményt (főleg kezdőknek ajánlom)
Olvassátok örömmel:
Rövid Android-szótár (főleg Samsung Galaxy S2 felhasználóknak)
-
Mirman
őstag
Sziasztok
Egy olyan problémám lenne hogy egy napja a telefon azt írja ki mintha töltőn lenne, pedig nincs is rajta és hiba üzenetet dob fel hogy túlfeszültség miatt a töltés leállt, de ezt követően is úgy írja ki mintha töltőn lenne és újra kidobja a hiba üzenetet. Már megpróbáltam mindent amit eltudok képzelni hogy helyre jöjjön, kivettem az akut , volt gyári beállítások vissza állítása, minden. Van valami ami fölött elsiklottam vagy szerintetek vissza kellene vinnem és gariztatni ?
-
Bela52
tag
Nekem is eltűnt a serial számom. LQ5 volt fölrakva, adott pittel. Vissza raktam a KK5 -Odinnal ,rootolva,után,a Salman v3 -romt. Most nézem ,imei szám az van ,de sorozat szám az unkown. Nem tudom hogy, efs mentésböl vissza lehet e állitani? Vagy esetleg valami ötlete ,lenne e valakinek?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest