Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
PedroPascal
őstag
Nekem nem okozott gondot, "hogy máshol van az antenna". Ugyan úgy használom, működik mint az S23. Néha mikor iPhonet használok na az szokatlan Samsunghoz képest.
A Samsung órával tud néha érdekes lenni a fizetés ha nem sikerül és utánna sok alkalommal sem, ilyenkor előveszem a telefont az soha nem csinál olyat hogy idegesítő lenne. Igazat adok neked hogy most telefonnal nem az igazi mert tudom hogy megjelenéskor feltűnően jobb, gyorsabb volt mint az S23. Én ezt nem veszem annyira észre mert az órához képest ez még így is bőven jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
ma A piac legkompaktabb csúcs-közeli mobilja a Galaxy S25, de kell áldozatot hozni a méretért.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- DOOM - The Dark Ages
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Tesla topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest