Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
poli27
veterán
válasz Dr.FantastiK #1477 üzenetére
Mindkettővel ennyi lenne
-
TODI1111
veterán
válasz Dr.FantastiK #1525 üzenetére
m4a
-
Gardaai
senior tag
válasz Dr.FantastiK #1537 üzenetére
Simán.
PC DEX indít, telefon DEX indít és megfogják találni egymást.
Fontos, hogy egy hálózaton kell legyenek. Az mindegy, hogy WiFi vagy LAN, egy hálózat a lényeg!↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
pg1966
aktív tag
válasz Dr.FantastiK #1723 üzenetére
Hát én EUX-nál nem találtam!
-
TODI1111
veterán
válasz Dr.FantastiK #1723 üzenetére
Igen? Hogyan? Az EUX csc-nél hiányzik a natív hívásrögzítés lehetősége a telefon beállításoknál.
-
AtHoS
nagyúr
válasz Dr.FantastiK #1733 üzenetére
Vótmá [CUBE] kövesd végig a szálat, ha érdekel
read-only mode on the forum
-
*RLaci*
addikt
Na ezért most fogsz kapni a megmondó emberektől
-
Teal'C
veterán
Szerintem szinte mind1 miben rögzít nem a drogkartel tárgyalására kell, csak emlékeztetőnek.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
pg1966
aktív tag
Nyilván egyszerűbb telepíteni egy plusz progit, mint az alapból fent lévőt használni, ami szépen meg is jeleníti a híváslistában a felvett hangot, meg vissza is tudja játszani.
-
Kasya
nagyúr
S23-on is mukodik, ugy hogy nem csak a "kihallatszo" hangot veszi fel?
[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
Én megvettem régebben az általad ajánlott alkalmazást is és egy csomó másikat is kipróbáltam. Hidd el, tapasztalat, hogy egyik program sem tud úgy rögzíteni mint a natív gyári rögzítő.
-
Kasya
nagyúr
válasz Dr.FantastiK #1814 üzenetére
A rendszer tudja, de nem teszi elérhetővé. Ahogy írod.
Build.prompt-ban root esetén ha jól emlekszem aktivalhato manualisan is.Bashir
Volt egy jo akcio, amit kifogtak.[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
válasz Dr.FantastiK #1823 üzenetére
Tobb opciot is enegedelyezhet a CSC csere. Pl. hivasazonositas es hivasszures. Ezeket a Hiya szolgaltatja. Appkent is telepitheto mondjuk, de az appal hozzajarulsz a teljes telefonkonyved megosztasahoz.... legalabbis regebben igy mukodott. A gyari megoldas nem nyulja le az adataidat tudtommal.
annyitol kimel meg hogy feltelepitsunk egy megjoobb programot mint a gyari'.
Nincs jobb, mint a gyari. Az Android limitacio miatt egy telepitett alkalmazas se tud ugy rögzíteni, mint a gyari megoldas. Arool nem beszelve, hogy a gyari beepul a rendszerbe, gyors es eszrevetlen.[ Szerkesztve ]
-
BusinessGuy
őstag
válasz Dr.FantastiK #1823 üzenetére
Nem. Root nélkül máshogy nem lesz hívastögzítésed. EU szinten tiltott. A play-röl leszedhető hívásrögzítő appok egyike sem működik, maximum kihangosított telefonon vagy feltolt hangerővel lesz meg a vonal túlsó felén lévő ember hangja halkan szar minőségben.
A csc csere root nélkül feloldja a lehetőséget mert EU-n kívüli. Root meg ugye instant bukta gari mert knox... Tehát ha gari és hívásrögzítés kell EU-n belül az egyedüli opció a csc csere.
[ Szerkesztve ]
-
Kaba
veterán
-
pg1966
aktív tag
válasz Dr.FantastiK #1883 üzenetére
VoWifi-nek van ikonja a Telekomnál, mint a Wifi ikonja, csak egy kis telefonkagylóval, meg egy 1-es számmal, ami gondolom a SIM-kártya száma lehet.
-
thomas92
aktív tag
válasz Dr.FantastiK #1883 üzenetére
Voltének nincs logója Telekommal.
-
thomas92
aktív tag
válasz Dr.FantastiK #1888 üzenetére
A hívás közben a képernyőn ki kellene írnia, hogy HD hang, illetve ha hívás közben van neted, akkor is be van kapcsolva a volte.
[ Szerkesztve ]
-
spect80
senior tag
válasz Dr.FantastiK #1888 üzenetére
a beállítások/kapcsolatok/mobilhálózatokban látnod kéne
hívj fel valakit, akinek iphoneja van és hallani fogod a különbséget -
Gubu0101
veterán
válasz Dr.FantastiK #2054 üzenetére
Khm 😂😂
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Kasya
nagyúr
válasz Dr.FantastiK #2244 üzenetére
Tasker-rel csinálom. Elsőre nehéznek tűnhet a kezelése, de van kulon topikja is és nem igényel "programozoi vénát".
Doom 3-at probalta esetleg valaki (pl. Delta Touch)? Gondolkodom, hogy kipróbáljam.
-
csubííí
senior tag
válasz Dr.FantastiK #2244 üzenetére
Beállítások- alkalmazások-bixby routines
-
pg1966
aktív tag
válasz Dr.FantastiK #2342 üzenetére
Nekem egy éjszaka alatt (6-8 óra) 1-2%-ot merül repülő üzemmódban, energiatakarékosság bekapcsolva.
-
Crow
tag
Valóban soknak tűnik a fogyasztás. Tegyél fel egy akku monitorozó appot, nézd meg mi zabálja. Régebbi telóimat én is repülő üzemmódba raktam éjjelre, de ezt még soha, mert úgy tapasztaltam, hogy nincs értelme, annyira jó a standby fogyasztása (nálam is a sokak által emlegetett kb. 1% /3h, úgy, hogy 5G-n és AOD-on kívül minden is (WiFi, BT, location, stb.) be van kapcsolva).
Crow
-
Kasya
nagyúr
Attol is fugg milyen appok vannak felteve és mik futnak a hatterben. Az Accu Battery nem biztos, hogy mindent jol mutat, mert a rendszer tobb dolgot is osszemos. Pl. Waze fogyasztasa simán megjelenhet Android Rendszer fogyasztas alatt a GPS miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
Írtam korábban. 24 óra alatt 8-10%-ot merül. Sim kártya nélkül, wifin, minden bekapcsolva nfc Bluetooth helymeghatározás. De nincs használatban.
-
Topikgazda
válasz Dr.FantastiK #2470 üzenetére
Nálam semmit nem enged át a dns.adguard
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
TODI1111
veterán
válasz Dr.FantastiK #2470 üzenetére
Nem tűnik fel mert, nálam be van állítva a privát DNS. (dns.adguard-dns.com)
Sortördelésben pedig nincs párja.[ Szerkesztve ]
-
iszoke
senior tag
válasz Dr.FantastiK #2532 üzenetére
Biztos jobban értesz hozzá, mint a bolygó összes IT szakembere és fejlesztőmérnöke...
-
TODI1111
veterán
válasz Dr.FantastiK #2787 üzenetére
Ha tudom, hogy elesek, leülök. Majd következő frissítésben javítják.
Szerencsére addig is, kábelen minden tökéletesen működik. -
Zototh64
őstag
válasz Dr.FantastiK #2998 üzenetére
m4a a formátum.
kb 1 MB 1 perc.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
válasz Dr.FantastiK #3000 üzenetére
Ebben a telóban még nem volt időm átbogarászni, hogy milyen beállítási lehetőségek vannak.
Valaki már hátha túl van ezen, és megosztja velünk.
Minőségben tökéletes, BT-t is rögzíti (füles, autó).[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
TODI1111
veterán
válasz Dr.FantastiK #3000 üzenetére
Ez miért olyan fontos ha kristálytiszta a hangminőség?
-
Abel
tag
válasz Dr.FantastiK #3004 üzenetére
128 kbps, aac, 44100hz, mono a hívásrögzítő, a sima hangrögzítő ugyanez csak 152kbps (vagy vbr?)
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
válasz Dr.FantastiK #2998 üzenetére
-
TODI1111
veterán
válasz Dr.FantastiK #3031 üzenetére
Még mindig nem értem mi a jelentősége egy monoton szöveg visszahalgatásánál, (hívásrögzítés) hogy nem sztereó a felvétel.
#3032Abel
Így van. Hasznos információ ez is.[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
válasz Dr.FantastiK #3166 üzenetére
'. . elvegre azer van Multi SIM -unk ,, ugyebar !!'
Már akinek, mert multisim csak egy szolgáltatónál van ha jól tudom. Telekom?
-
spect80
senior tag
De van. Huaweinél már akkor volt type-c desktop mode, amikor a Samsungnál erre még külön eszköz kellett. Igaz azt nem tudom, hogy a Honor örökölte-e.
Motorolanak pedig van stylusos telója -
Gardaai
senior tag
Mennyit használod egyik, másikat?
Tök jól hangzik meg minden, de csak ezek szerintem nem indokok egy 600K-s telefon mellett.Mióta bejött a Dex próbálgatom mire lehetne használni. Sajnos nem találtam eddig célt neki. Mióta van Windows - Samsung sync app, azóta meg főleg elveztette minden létjogosultságát számomra.
Toll meg 10/1 alkalommal ha kell, akkor is szöveget jelölök ki, ahonnan amúgy nem lehetne kézzel. De ez megint csak én vagyok. S21U mellé is vettem S Pen-t. Ott van mindig a billentyűzet mellett, ritkán használtam, de akkor nagyon kellett. Nem mintha máshogy nem lenne megoldható, csak kényelem. Többi funkciója? Még talán a fotózás, screenshot kijelölés, fordítás. Ha meg nagyon unatkozom, akkor nagyítgatok néha.Én inkább ezeket mondanám előnyöknek:
- nincsenek reklámok gyári appokban sem
- (talán) nem lopják el minden adatod
- hosszú ideig szoftvertámogatás
- rengeteg mégis átgondolt funkciók (többi gyártó inkább csak bedobálja a rendszerbe, aztán működik ahogy működik)
- jobb szervíztámogatás (volt már mindkettővel ügyem)
- minőségibb kiegészítők (de ezzel együtt jóval drágabbak is)Ez megér ekkora felárat? Döntse el mindenki magának. Szerintem átlag felhasználónak nem.
Mellesleg soha nem volt Xiaomi telefonom saját részre, csak tesztelgettem őket, de látatlanba meg merném kockáztatni, hogy jobban működik az eszközök közötti kommunikáció mint a Samsungnál. Próbáltam nem egyszer kialakítani egy ökoszisztémát Samsungnál, de iszonyatosan nehézkesen működik a continuity. Ha tudom, hogy másolgatni kell, az almás eszközeimet használom. Azért nem kolbászból van a kerítés, attól, hogy elmondhatod miket tud(na) a telefonod papírforma szerint.
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
kerobi
senior tag
Ez igy ebben a formaban nem igaz. A motorolanak sokkal jobb dexhez hasonlo rendszere van. Pl:edge 30 fusion.
A dex nekem nem megy 4k 60 fps ben ezen az s23 ultran.
A dex nem teszi az mx playert full scrrenbe mar evek ota.Xiaomim volt ketto is mindketton kesve erkezett az uzenet. En nem vennek mar szupereros xiaomit sem.
Ami telo tetszik:
Sony A1 IV
oneplus 11
pixel 7 proA honoron huawein nincs google kar ertuk.
-
Capella
senior tag
válasz Dr.FantastiK #3180 üzenetére
A DuoNetre 413 forintot fizettem eddig havonta. Márciustól ez is emelkedik az inflációs 14,5 %-kal, de így is fillérekért lesz a mostani MultiSIM 3 ezréhez képest.
Egy SIM kártya jár hozzá. Nekem egy routerben van, pontosabban egy USB LTE modemben. Ezért nálam az eSIM nem játszik, nem tudom az lehetséges volna-e vele, de nem is érdekel.
Ez nekem ennyi, de már sok éve nem köthető rá szerződés, csak MultiSIM-re. Most is a 2017-es szerződéseim élnek hűség nélkül. 12 GB adaton osztozok a DuoNettel havonta 3 ezerért, ami wifi mellett egyelőre elég. -
Gardaai
senior tag
válasz Dr.FantastiK #3471 üzenetére
Te idézetedbe olvass egy kicsit bele:
"While not quite as fast as the best PCIe computer SSDs, UFS 4.0’s claimed performance still puts it ahead of most other storage technologies."
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
TODI1111
veterán
válasz Dr.FantastiK #3561 üzenetére
-
TODI1111
veterán
válasz Dr.FantastiK #3703 üzenetére
">> menjen az User mihamarabb venni 'ujat' . . ."
Akkor ezt már korán elkezdik. Mikor lesz még új.
#3709-Maci-
+1
Nálam is kb. olyan mint az elején, még mindig hozza a stabil 2 napot (reggel leveszem a töltőröl és másnap este 20-30% között teszem fel)
amit az S22 ultra nagyon nem tudott.[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
válasz Dr.FantastiK #3703 üzenetére
Nem így van, a Note 20 Ultrának, de ahogy olvastam, az S22 Ultrának is nagyot javítottak az akkuidején a frissítésekkel. Az S21 Ultrának annyira nem, mivel eredetileg is jó volt. Ennek most éppen romlott az első frissítéssel valamennyire, de az első fél évben még sokat fognak reszelni ezen.
-
TODI1111
veterán
válasz Dr.FantastiK #3846 üzenetére
-
csubííí
senior tag
válasz Dr.FantastiK #3874 üzenetére
Kijelző szélétől (fogopont és húzási művelet beállításától függően) átlósan lefelé húzva az újat kikapcsol a kijelző.
És mint pg1966 fórumtárs írta, rengeteg gesztusbeállítási lehetőség.[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
válasz Dr.FantastiK #3874 üzenetére
Minden állítható, ezért is szoktam ajánlani én is ezt a programot.
[lehetőségek tárháza][ Szerkesztve ]
-
Zototh64
őstag
válasz Dr.FantastiK #7246 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint nincs erre Custom Rom.
Csak régiót lehet váltani olyanra, ami oxm.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
bcl
senior tag
válasz Dr.FantastiK #14546 üzenetére
Nálam nem okozott sem negatív, sem pozitív irányba változást. Legalábbis észrevehetőt nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest