- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Amiga A500 - A régi barátnő
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acef
addikt
válasz
Viktor77 #16988 üzenetére
Igen, ez megvan, csak mivel fentről száműzték az ikont, így jó lett volna, ha legalább a widgeten, vagy az óra ikonján lett volna egy jelzés, hogy aktív az ébresztő, s nem felejtem bekapcsolva ...
No, mindegy, ezzel együtt tudok élni, főleg, hogy lehúzott ért.sáv esetén legalább mutatja
-
Acef
addikt
Ez volt már?
értesítések és gyorspanel:
One UI 7-re frissítés után külön volt a gyorsbeállítások és az értesítések, viszont ez visszaállítható a korábban megszokottra.vacak a fordítás, de értelmezhető.
"Gyorsbeállítások panel
Na One UI A 6.1-es és korábbi verziókban a gyorsbeállítások panelt úgy jelenítheti meg, hogy két ujjal lefelé húzza az ujját a kijelző felső szélétől, vagy egy ujjal kétszer húzza lefelé. Samsung ezt be One UI 7 változott a minta után iOS Applu, amikor egyetlen csúsztatással jeleníti meg a kijelző jobb felső szélétől. És el kell ismerni, hogy gyorsabb. Ha azonban vissza akar térni az eredeti nézethez, az nagyon egyszerű.
Nyissa meg a gyorsbeállítások panelt.
Koppintson a ceruza ikonra a jobb felső sarokban.
A bal felső sarokban válassza a lehetőséget Panel beállítások.
Tesséklte Együtt." [link]nálam a One UI 7:
-
Acef
addikt
One UI 7.0
28h telt el a legutóbbi töltés óta, 7ó 38perc bekapcsolt képernyő (átlag használat, nem csak egy sötét képet nézegettem) most van 16%-on.
Tény, hogy nem mindig 100%-on ketyeg, de szerintem nem is kell. A használattól függően állítja a rendszer.
beállítások:
Akkumulátorvédelem: alap
Energiatakarékosság: adaptív (nem veszem észre, hogy aktív, azaz mikor "takarékoskodik", ugyanolyan gyors a rendszer, jönnek az értesítések, minden u.a. működik ...) -
Acef
addikt
ne csak rossz tapasztalatok legyenek megosztva:
Tegnap frissítettem One UI 7.0-ra
Frissítés előtt és után is csináltam wipe factory reset-et.Tény, hogy szokni kell az új megjelenést, de a lényeg, a telefon még a korábbinál is gyorsabbnak tűnik, az akkuidő pedig:
- reggel 100%-al vettem le a töltőről
- végig mobilneten volt, + Bluetooth, ...
- 4ó 40 perc képernyőidővel most 54%-on van.Tiszta telepítést kell csinálni, mint minden főverzió cserénél. Ennyi.
ne sajnáljátok azt a wipe factory-t meg az új belakást!
-
Acef
addikt
válasz
EngineerBoy #15696 üzenetére
Hi,
nem csak a beállításon kell változtatnod?
-
Acef
addikt
válasz
Petyás #14803 üzenetére
Én három hete vettem, és azért nem vártam tovább, mert szerintem lassan elkezdik kifuttatni.
Használtat nem akartam, ráadásul az azonos méretű S22-nél ez sokkal jobb telefon.
A 6.2"-os S24-nél sokkal olcsóbb az S23, viszont tejesítményben alig marad el tőle, s ráadásul ennek a procijában jobban bízok.A samsung-tól próbálj kuponokat szerezni, plusz használd a Samung extra beszámítási kedvezményét is.
Ezeket keresd, többsége összevonható!
Samsung hu:
- CRP kupon -5%,
- app -5%kedvezmény,
- régebbi Samsung terméked miatti -15% körüli kedvezmény,
- extra készülékbeszámítási kedvezmény kb 30e FtSamsung.hu [link]
Kuponok, olvass vissza 4-500 hozzászólást a fent említett Samsung kuponok-kedvezmények miatt. Minden infót megtalálsz arról, hogy hogyan lehet kuponakat szerezni. [link]Jelenleg egy beszámíttatott A40-el és a fent írt kedvezményekkel kb 200e körül vehető a 128 GB-s S23
Mindez hazai régiós, gyártói garis készülék, hisz direktben a samsungtól veszed.
-
Acef
addikt
Sziasztok,
tudja valaki, hogy minek az ikonja van jelölve?
Vajon mit kapcsoltam be?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12/12 mini/12 Pro/12 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- MacSzerez.com - iPhone 16 Pro Max / 256GB / Fekete Titán szín / Apple Garancia!
- Apple iPhone XR/11/11 Pro gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 15 Pro 128gb - Kis sérülés, akár beszámítással
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest