Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeteePeti
őstag
S23+ Gcam 9.1-re valami tuti configot tudnátok ajánlani?
-
PeteePeti
őstag
Bocsi, de ez most nagyon off lesz, de azért itt kérdezem, mert itt pörög a topik!
(meg hát S23+ tulajdonos vagyok én is)
Adott egy Oppo Find X5 (sima, nem a pro), ami feleségemé! A gyártó úgy hirdeti, hogy van egy 2x optikai kamera rajta! Viszont, ha váltok az 1x-es és 2x-es között, akkor mindig ugyanazt a kamerát használja! Ezt ugye letakarással néztem meg, hogy melyik opciónál melyiket használja! S23+ például gyönyörűen vált a három kamera között, kivéve persze a 2x-es szoftveres zoomot, ahol nyilvan a fő egységet használja!Így viszont a Find X5 egy óriási átveres akkor, vagy én vagyok láma hozzá?
-
PeteePeti
őstag
Üdv! Érdeklődni szeretnék, hogy a széleslátó kamera valóban fix fókusszal van ellátva, teát makróra nem használható?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung az S22 összes hibáját orvosolta, majd benyújtotta a számlát.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest