- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
KKevin
tag
válasz
charlie1975 #50142 üzenetére
Beállításokban az USB háttértár működik? Mert nekem eddig egyik verziójában sem ment. :S
-
KKevin
tag
válasz
Leonardo91 #50104 üzenetére
De! Vagy nem az volt a kérdés?
-
KKevin
tag
válasz
Leonardo91 #50098 üzenetére
Hát ez első verzió is elég jó volt, ez pedig még jobb lett. Egyetlen hiba, hogy az apn-t manuálisan kell beállítani, minden más működik rendesen.
Annyit mondok csak, hogy végre egy ICS custom rom, amin minden működik úgy, ahogy kell, mindenféle beavatkozás és plusz fix telepítése nélkül. Ajánlom mindenkinek.Jah és végre egy olyan rom, amiben működik a beállításokból az USB-háttértár, és fut a Viber is.
-
KKevin
tag
válasz
kecsetihunor #49954 üzenetére
Egy megoldást találtam csak erre a problémára. Gallery3d.apk-t be kell másolni a System/app mappába, majd újraindítás után a szokásos galériában minden funkció úgy működik, ahogy GB alatt. Így menni fog a lockscreen beállítás saját képpel.
Link az apk-hoz: [link]
-
KKevin
tag
Hello!
Kipróbáltam ma 4 ICS romot. WanamLite, Bezke, Resurrection és Illusion.
A 4 közül az Illusion bizonyult a legjobbnak. Nagyon-nagyon stabil és gyors. Betűtípust és lauchert cseréltem benne, mert nem tetszett ami benne van alapból.Pozitívumok:
- USB storage működik a Beállítások menüben
- majdnem minden magyar még a Beállítások is
- Voodoo Louder működik az alap kernellel
- stock billentyűzeten a Z és Y rendesen működik magyar kiosztás szerintNegatívumok
- más fajta betűtípus
- nincs Nova vagy Trebuchet launcherHa bármi kérdés van, szívesen válaszolok!
Aktív témák
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával