- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
Eli577 #35144 üzenetére
2g-n voltál, az adatkapcsolat is ki volt kapcsolva, vagy az folyamatosan ment?
Btw én azt vettem észre, hogy az első 50%-kal egy kicsit tovább bírja, mint a második 50%. Tehát ha 50%-nál vagy mondjuk 15 óra használatnál, amiből 2 óra a kijelző, akkor a második 50% csak mondjuk 12 óra használatot bír 1.5 óra kijelzővel.
-
ERPY
őstag
válasz
Eli577 #35144 üzenetére
Nem beleugatni akarok, és ne vedd támadásnak, de ez a készülékhasználat szted mennyire ésszerű és általános? Mert valóban így elmegy 4 napot, de gyakorlatilag a 4 nap alatt játszottál 45 percet, és telefonáltál 45 percet, meg egy kicsit nézegetted. Ez nem hiszem hogy nagyátlagban életszerű egy ilyen telefon esetében. Persze jól mutat, hogy 4 napig elmegy, csak éppen használva nem volt. Erre egy 3000ft-os tella is kiváló.
Ezért is írtam valamelyik nap, hogy ez nem életszerű használat, ilyent mindenki tud csinálni, szal erről képernyőfotó vagy bármi fölösleges. Ha csak telefonként használnám, meg néha megnézném mennyi az idő és az időjárás, 1 hétig is elmenne. Csak azért akkor fölösleges volt kiadni 130150ezret. Sztem.
Mégegyszer mondom, ne vedd támadásnak sem kötekedésnek, de ez nem teszt. -
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest