- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
CrawLinG
tag
válasz
turbobusa #32054 üzenetére
Nagyon helyes sztem mindenki csak támogatja és jó is látni hogy kezdenek váltani az iphone userek. Minden ismerősöm cserélte 3gs-t vagy 4 iphont .......s2 -re és csak pozitívumot hallotam tölük. Ha még nem probáltad android rendszert akkor még különösen tetszeni fog hamar bele tanúlsz majd .
.Rootolni kell a telefont pofon egyszerű persze nem kötelező , de egy ilyen teljesitményű telefonál különösen ajánlott
. A frissitések is természetesen mivel így sokkal jobban fogja bírni a nyomkodást és kevésbé merűl majd le. Fotók és videók eszméletlen szépek ,Amitől én még mindíg elvagyok ájulva így fél év után az a kijelző szépsége Super amoled +. Origi állapotba vissza tudod állítani de mostanába történt egyik ismerősőmel egy baleset elvitte és egyáltalán nem foglalkoztak a root + nem gyári romal.Mondták is hogy nem érdekli őket.
Gyári szoftverel használom éjjel rárakom reggel 8 körűl leveszem és meloba nyomkodom rendesen most 11 orája vettem le töltőről 50% on van, és ez gyári ennél csak jobbat lehet kihozni vele más romokkal.
Negatívumnak 2 DOLOG szokott lenni az Iphone userek támadási felülete. Egyik az anyaga mert hogy műanyag hozzáteszem ez senkinek itt nem jelent problémát . A másik meg a súly,iszonyat könnyű a telefon és Karcsu is. persze ezek sovány támadási pontok
sőt ....nevetségesek.Nagyából ennyi
-
lefkosia
őstag
válasz
SGS2 gyakori kérdések, és válaszok Regisztrálnod kell.
-
Eli577
senior tag
válasz
Nyugi, itt nem sokan fognak leszólni ha IOS-ről váltasz Androidra. Az akksi üzemideje nálam ugyanúgy bírja, mint a hasonlóan méretes kijelzővel rendelkező okostelefonoké....na ezzel sokat segítettem
. A 3GS-nél biztosan jobban, tovább bírja, az Ip4 az jobb akksiidőben, ezt sajnos el kell ismernem nekem is, mert látom, hogy feleségemnél milyen használat mellett mennyit bír, és azt kell, hogy mondjam, hogy olyan 20-25%-kal biztosan tovább bírja.
A többi kérdésedre: javaslom az 1. hsz-t.Gizmo94: olyan szépre sikerült a JIG, hogy inkább rendeltél egyet...csak nem rojtos lett egy picit?
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Béta iOS-t használók topikja
- Elektromos autók - motorok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SkyShowtime
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest