Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
bodorjanos
aktív tag
válasz tDr1v3r #1621 üzenetére
Szia!
Én is 2 platformot használok párhuzamosan. Most éppen az A54 az elsődleges telefonom és nulláról laktam be 2 hete. Egy átlagemberhez képest egész sok cuccom van beállítva az iphone-on és az előző androidos telefonomon is, de ennek ellenére inkább nulláról laktam be. Főleg azért is, mert az első samsung telefonom és így többet nézelődtem a beállításokban. MIUI és IOS után meg kell szokni ennek a beállításait Mondjuk 2 napot elvacakoltam vele, míg minden a helyére került, de nekem így jobb volt.
Én a képeket le szoktam menteni az icloudból a webes felületen és elrakom szépen biztonsági mentésbe, mert úgy van a telefonom beállítva, hogy az eredeti méretű képek csak az icloudban legyenek meg és a telefonon csak a lebutított változatokat tárolom a kevesebb helyfoglalás miatt. Ha neked is ez van beállítva, akkor a 3utools-al szerintem csak a kisebb felbontású képeket tudod a telóról lementeni. Ilyenkor icloud webes felületén 1000 képenként le tudod húzni zip-be a fotóidat. Ha a teljes felbontású képek vannak a telódon, akkor a 3utools-al jobban jársz tényleg. Illetve nekem a iphone-on is fel van telepítve a google fotók és abba is mentettem a képeket, így azt meg zsigerből látom a androidon is.
A nulláról költözés egyik előnye, hogy rájössz, hogy mennyi jelszavat elfelejtettél az elmúlt x évben az egyes appokhoz
Megkérdezhetem, miért hagytad ott a apple ököszisztémát? Nálam a szokásos kiváncsiság és volt pár dolog, amit nem tudtam megoldani IOS alatt. Illetve a megfelelően hosszú szoftveres támogatás és az élhetőbb ár is a samsung irányába billentett...[ Szerkesztve ]
-
bodorjanos
aktív tag
válasz tDr1v3r #1631 üzenetére
Nem tudom, pár dologban nagyon nem hiányzik az alma, de pár dologban igen...
Mindegyik jobb valamiben... Nekem az apple watch-os fizetés hiánya fáj legjobban egyelőre
De ettől eltekintve nekem olyan régi apple cuccaim vannak (watch 3, macbook air 2015), hogy ha mindent cseréltem volna, akkor csúnyán legatyásodtam volna
Így lett helyette egy olcsóbb asus vivobook, samu a54 és egy galaxy watch 4-es. Szerintem ezzel most pár évig elleszek És winnyózra úgyis mindenféle program kijön... -
bodorjanos
aktív tag
válasz tDr1v3r #1633 üzenetére
De működik a fizetés, csak a google wallet-be az otp nem drótozható bele. Revoluttal megoldom azért, de az apple pay ilyen szempontból egyszerűbb volt. Az ment minden bankkal lényegében és sosem volt vele gond. De azért ezzel együtt tudok élni azért
Kíváncsi leszek milyen tapasztalataid lesznek az új telefonnal. Milyen iphone-t vált le?
-
-
tDr1v3r
veterán
válasz tDr1v3r #1647 üzenetére
Azért a Spotify többet ment... de estig eddig bírtam. Csak délután nyomogattam különösebben, reggel 5 körül szedtem le a töltődről.
Tanulja még a szokásaimat, de egyelőre egész jól bírja. Meta appok (Messenger, Fb) telepítve vannak.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
vlevi
nagyúr
válasz tDr1v3r #1597 üzenetére
Én is emiatt szemezek mostanság a Samu telefonokkal. Xiaomi se egy olcsó telefon manapság, de frissrteren sehol nincsenek a Samu 4 fő verziójához képest.
Viszont az OLED valahogy nem tudom, nézegettem a MM-ban, és valahogy van valami zöldes beütése, vagy mi a fene.
Ja, meg az üveg hátlap. Egyik legutálatosabb fícsör, amit telefonban el tudok képzelni. Mintha meleg nyúlós takonyt tapicskolnek. Redmi note7 is ilyen, addig nem voltam hajlandó kepzbe venni, míg valami normális tokba bele nem tettem. De akkor a francnak az üveg hátlap???
A34 éppen ezert nekem kellemesebb tapintású.
Egyáltalán nem biztos, hogy cserélném a Redmi note7-et, lehet.[ Szerkesztve ]
-
vicces
addikt
-
-
tDr1v3r
veterán
válasz tDr1v3r #1712 üzenetére
Annyira bejött igazából hogy vettem mellé egy Galaxy Watch 5-öt is. A régi szifont asszony megkapta, tökéletes neki az egy éves Redmi Note 11-éhez képest (kivétel akkuidő meg hogy nincs gyorstöltés), az egy katasztrófa. Mondtam neki annno hogy Samsungot vegyen, de nem tetszik neki a rendszer... hát így járt. Legalább most már tud rendesen kártyával fizetni is, meg Siri is érti a Google Assistanttal ellentétben. (Engem meg utóbbi szeret.)
Akku nagyon jól bírja, meglepő de tényleg egynapos telefon nekem a felhasználói szokásaimhoz képest ami elég jó. Sebesség is jó, néha érdekesen belassul (tömöttebb weboldalak Samsung Browerrel, Reddit, Fb appok) de alapjáraton nem olyan gáz, csak kicsit cringe a fejlesztőkre nézve. De szépen a memóriában tartja a dolgokat, persze itt is volt már keveredés hogy kilőtt dolgokat indoklatlanul.
Kamera sem rossz, néha túlszaturál de nem gázos szinten, simán korrigálható. iPhone XR szint simán megvan, talán kicsit jobban szeparál DoF-hoz képest tárgyakat, embereket.
Szvsz mindennapokra nagyon jó telefon, én csak pártolni tudom azt hogy más is megvegye. Nekem mindenképp kellemes meglepetés.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
pulyka jocó
senior tag
válasz tDr1v3r #1749 üzenetére
Amúgy számomra tök érdekes ez a hol van hol nincs hálózat.
Éveken keresztül Telekomos voltam (utáltam/utálom is őket), és nem egyszer előfordult hogy BP belvárosában kb 1-2mbit-el szenvedtem hogy betöltsek 1 weboldalt. Barátnőm Yetteles/Telenoros volt, akármerre mentünk pesten, ha nekem szar volt, addig neki tökéletes.
Mióta Yetis előfizum van nekem is, azóta érdekes módon mindenhol tudok netezni. Legyen az a korábbi iPhoneom, vagy most az A54. (Jó, ha vonatozunk akkor hol volt hol nem volt, de a vasutat teljesen egyik szolgáltató se tudja lefedni érthetetlen módon)
Vidékkel (Esztergom környéke) annyi tapasztalatom van, hogy bárátnőméknél és szüleimnél is jó a vétele ennek az A54-nek. Attól hogy Exynos van benne, korrekt lett ez teljesen. -
veterán
válasz tDr1v3r #1884 üzenetére
Ezt az A54-et márciusban 22 havi részletfizetéssel hoztam ki Telekomtól, természetesen 2 év hűség alákarcolásával a meglévő kis előfizetésemre.
A telefon független.
Első perctől Voda hálót használó Netfone kártyával megy, Telekom simkártya egyetlen percig sem volt benne.Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
veterán
válasz tDr1v3r #1894 üzenetére
Ezt nem tudhatom. Csak a sajátunkról tudok nyilatkozni, és az ilyen.
Feleségemnek LG K42 van, Telekomtól dual-sim, első perctől egymás mellett benne van egy Telenor és egy Telekom sim.
A céges SamuA10 telefonom Telekomos, dual-sim, abban is benne van a céges Telekom kártya + egy Telenor feltöltősöm.
A saját Redmi 9T-m Telenortól jött 2021 szeptemberben, hűséggel, dual-sim, ez is független, ebben van a saját Telekom előfizum (amire kihoztam az A54-et).
Szóval az elmúlt sok évben én már nem találkoztam függő telefonokkal, szolgáltatói hűség mellett sem. De visszatérve az alapgondolathoz, hűséggel, ha nincs teljesen kifizetve, Vodából kinézem.Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
válasz tDr1v3r #1971 üzenetére
[Re:] Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred? - PROHARDVER! Hozzászólások
Nálam az üvegfólia alatt ment tönkre a kijelző úgy, hogy a HOCO CA73 telefontartó rányomta a hátlapnál a kijelzőt ... garanciában javították...
Akkor mondtam, hogy ennek a telefonnak nem az üvegfólia gyenge pontja.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
-
válasz tDr1v3r #2346 üzenetére
"De mi a beteg abban hogy nem adnak hozzá töltőt?"
Például az indok? Mert mi az indok? Ez:
"A Samsung okostelefonokhoz jár egy C-típusú USB-adatkábel, de nem jár hozzájuk sem fülhallgató, sem töltődugó, mert így szeretnénk minimalizálni a termékeink környezetre gyakorolt hatását."
Akkor lehetne mondjuk újból megoldani önként, hogy az akkumulátor legyen kivehető, ennek nyilván akkor van szerepe amikor már érezhetően elhasználódott. Olyankor sokszor sokan nem kínlódnak vele, hanem vesznek egy új készüléket. Ha lenne cserélhető akkumulátor, akkor ezen vásárlók egy jelentős része egy új akkumulátort vásárolna csak, a készüléket meg használná tovább.
Vagy nem kellene annyit termelni, csak annyit + egy kis ráhagyást , ami a természetes "fogyást" elégíti ki. Tehát minek minden évben kiadni új telefont? Elég lenne 3-4-5 évente.
Mert most mi megy? Az, hogy mindenkinek ott van a feje fölött, hogy minden évben van újabb modell, nem kötelező megvásárolni, de arra ösztönzik pl már a kisgyermekeket, hogy az A53 az már régi, vegyél A54-et, amazt meg add el, vagy tedd a fiókod mélyére, mert ez sokkal jobb. Ez megy... Az A osztály minden készülékénél az S osztály zászlóshajójáig.
Miközben azt akarják elhitetni, hogy az a töltőfej, na az nagyon szennyező a környezetre, azt kivesszük, és föld anya máris boldogAztán csak annyit gyártani, amennyi vélhetően leamortizálódik, és azokat cserélni... Ja, hogy abból nem lenne ekkora profit?
Vagy beteg dolog az is, hogy a töltőfejet azért kifizettetik jó eséllyel, mert olcsóbb nem lett a készülék, csak ezt nem mondják. Helyette azt sugallják, hogy az a 8000 Ft, "vérré vált a készülékben" mert ennyivel minőségibb a készülék, vagy egy picit gyorsabb SoC-ot kapott
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
MODERÁTOR
-
FattyDove
őstag
válasz tDr1v3r #2920 üzenetére
Olyannyira nem, hogy én vagy 10 éve nem teszek fóliát / üveget egyetlen telefonra sem, mert szerintem totál felesleges. Ha úgy esik, akkor nincs az a fólia, ami megmentené, maximum önmagunkba könyveljük el, hogy na... csak azért nem tört be a kijelző, mert ott a fólia!
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz tDr1v3r #2404 üzenetére
"Nekem annyiban jó ez a lassabb ujjlenyomatolvasó hogy (ha nem fekete képernyőről oldom fel) meg tudom nézni abban az egy másodpercben az értesítéseimet melyik appokból vannak."
Nna, közben eltelt 1-2 hét, és rájöttem, hogy az ujjlenyomat olvasó működésén sokat gyorsít, ha nem tök kikapcsolt képernyőn csinálja az ember. Vagyis az a kb fél mp arra kell neki, hogy a kijelző magához térjen, és elkezdje érzékelni az ujjlenyomatot.
Az értesítéseket én úgy állítottam be, hogy az AOD csak akkor menjen, ha van új értesítés.
Nekem ez pont jó, mert azért nem ötpercenként pittyeg a telefon, és ha ránézek, és nem tök fekete, akkor tudom, hogy jött valami. -
válasz tDr1v3r #3172 üzenetére
Azzal speciel úgy jártam, mint a Mi Browserre, bár a SAMSUNGé jobban bejön... de nem tud nemhogy Chrome-ból, semmilyen böngőszéből sem előzményeket, sem könyvjelzőket importálni...
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
TeeJay
félisten
válasz tDr1v3r #3281 üzenetére
A54-et én pont emiatt Természetes beállításon használom mert amin alapból van az nekem kisüti a szemem a sok szín...
IPS paneles telefonom volt évekig, az szerintem jobb felbontásban mert ott egyforma méretű pixelek vannak itt meg nem de IPS-nél meg ugye a fekete nem feketeMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
MODERÁTOR
-
válasz tDr1v3r #3706 üzenetére
Nálam ezek nincsenek tiltva és nem melegszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Microsoft Excel topic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Gaming notebook topik
- Google Pixel topik
- Bestbuy játékok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest