- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Morph33 #6610 üzenetére
Tegnap amikor megláttam, egyszerre csapott fel bennem a remény, hogy na végre! Megoldották, hogy egyszerre lehessen jack-es fülhallgatót csatlakoztatni, és tölteni. Persze a Samsung eleve finnyás (bezzeg ők nem adtak ki ilyet, és amit meg igen, az meg érdekes minőségű), így bennem is felmerült, hogy fokozottan figyelni kell rá, hogy egyáltalán látni fogja e, van e benne Samsungnak megfelelő DAC, illetve, hogy amúgy egyéb telefonokkal is panaszmenetesen működik e, mert ha azokkal sem, akkor vélhetően ezzel sem.
-
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Morph33 #6410 üzenetére
Eszközvédelem téves megnevezés volt, eszközkarbantartó részen van, és valójában tényleg alkalmazásvédelem a neve, bocsi.
Nekem van videóm a 0. perces indulástól az első loginig, amikor elvileg minden alapban van, de arra, hogy ezt én kapcsoltam be, vagy be volt kapcsolva már nem emlékszem.
-
-
thboxx
aktív tag
válasz
Morph33 #5023 üzenetére
Szerintem amúgyis volt igény erre a termékkategóriára. Amúgy ha lenne egy kimutatás, szerintem több bt eszköz fogy újonnan, mint vezetékes. Márpedig ha így van, akkor bizony a kereslet tereli ebbe az irányba a gyártókat. Vannak ellendrukkerek... de kevesen. Nekem egy nem túl márkás Bluedio Bt fejhallgatóm van. Napi 1-2 órát (mikor hogy jön ki) nézek vele sorozatot. Kb 2 hetente kell tölteni. Semmi pénzért nem vennék vezetékest, bár ebben megvan a lehetőség a vezetékes csatlakozásra is. Minősége az adott felhasználásra kellően kielégítő. Nem drága, de nem is a legolcsóbb.
@GoodSpeed:
Az, hogy a szakoldalak miként említik ezt, hiányosság vagy pozitívum az megint a régi berögződés miatt van. Véleményem szerint van még választék a piacon, lehet olyan telefont venni amin van az adott csatlakozó. Ha valakinek tényleg ennyire fontos. De szerintem ez olyan, mint a hibrid/villany autózás. Néhányan nem akarják, mert a szívóbenzin megbízhatóbb de ez a jövő. Még ha ebbe néha nehéz is beletörődni. -
e72pali
tag
válasz
Morph33 #4441 üzenetére
,,,,akkor mi lehhet a hiba?Csak annyit ír az óra hogy csatlakoztatható a54 készülékhez...csatlakoztatja....pipa oké....csatlakozott a készülék és semmi csak az időt és a lépést mutatja semmi bluetooth jel...nem színes csak szürke marad....bezzeg az előd 5-ös azonnal csatlakozik......
-
-
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Morph33 #3213 üzenetére
Az a baj, hogy okostelefonok esetében álló elrendezés mellett az összes ékezetes betű megjelenítése azt eredményezi, hogy a virtuális billentyűk nagyon kicsire zsugorodnak össze, már-már a használhatatlanság szintjére. Szóval én inkább beírom egyszer a szavakat ékezettel a Samsung billentyűzetnek, tanítom és így gyorsabb is lesz meg komfortosabb is.
Nem egyszeri megborulásról van szó, most néztem rá, azóta is irreális -
GoodSpeed
addikt
válasz
Morph33 #3181 üzenetére
Remek, köszi
Érdekes, mert ezt korábban nem vettem észre. Sok évvel ezelőtt a Swype és a Swiftkey idején azokat részletesen ismertem. Swype esetében alapból ott volt az ékezet, Swiftkey -nel egyáltalán nem. A Gboard esetében nem láttam, talán időközben jött be.Mert frissítések jönnek folyamatosan. Mondjuk hosszú ú, ű és í nem fért el.
-
-
Jack Oneill
veterán
Megmondom oszinten, en először tartottam tole, hogy amit nekem felraktak, az nem lyukas az elolapi kameranal, es ront a kepek minosegen. De nem. Raadasul a regebbi telefonjaimnal a kamera kivagasnal mindig osszegyult a kosz, szoszmosz. Na az zavaro volt. Itt legalabb vedve van.
De amugy jonak nez ki, amit rendeltel. Állítólag a samsung sajat foliaja is, ami sima folia, egesz jo. -
Jack Oneill
veterán
Megmondom oszinten , nem rossz. Nagyobb a lathato kijelzo, ez nagyon tetszik, talan ez a leg lenyegesebb. Az az igazsag, mintha megszoktam volna, hogy nem gombot nyomkodok, hanem lentrol felfele suhintok. Az elejen meg idegen volt. Egy-ket helyzet van csak, amikor necces, hogy belenyulok egy masik funcioba, ami az adott kepernyon van eppen, de oda lehet figyelni. Te is gesztust hasznalsz ugye?
-
Jack Oneill
veterán
-
-
Jack Oneill
veterán
-
blueMerle
veterán
Az S21FE-be sem játszik a melegedős snapi888
Hát jó hogy szólsz, mert ennél hűvösebb közép-felső kategóriás telefonom soha nem volt még.
De, viccet félretéve ezt felejtsd el, az S21 FE egyáltalán nem melegszik jobban, mint akármelyik komolyabb high-end készülék.
Az S23+ meg nem S21FE szint, sem árban, sem tudásban. Répát a biciklivel hasonlat.
-
klaya86
senior tag
Próbáltad már, vagy csak bebüfögöd, hogy melegszik az S21fe? Nálam 9 hónap alatt egyedül akkor volt forró, amikor nyáron, bőven 30 fok felett nyomtam a COD-ot. Fél óra után már igencsak meleg lett. Ezen kívül általános használat mellett semmi melegedés, max langyos. A hátlap ízlés dolga. Nekem is bejön az s23 féle design. De tokban igazából mindegy.
-
mhydas99
senior tag
A microSD jogos. Nem sokkal tobbert amugy 256 gb Pixel 7 is kaphato. Azt mondjuk nem tudom mennyire sok embernek kell meg annal is tobb memoria egy telefonba....
Mar 5 eve nem hasznalok SD-kartyat de arra emlekszem h nem kevesszer voltak veluk gondjaim pedig .inosieket vettem csak. Nemcsak sebessegben, de mwgbizhatosagban is jobbak az UFS tarolok. Pro fulest nem ertem hisz ha kulfoldrolrendeliaz ember a Pixel 7et azt is megkapja hozza.
Samsung chipek a konkurenciahoz kepest meg mindig rosszabbak. MediaTek, Snapdragon egyszeruen jobbak es megbizhatobbak. Kovetkezo telefonom mar nem lesz Exynos az is biztos. Ha csak addig nem tortenik csoda naluk. A radiojelkezeles allando problema veluk mar generaciok ota, igy az akksikerdes is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!