Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Őskoczka
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen (sodimm asztali gépben 1. rész)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tido
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem, multkor pont arra jutottunk - legalábbis azt írták - hogy nagyon nem küldenek újat, e lehetnek olyan helyek, ahol nem kapnak elég információt, oda még küldenek ki - most én is kaptam értesítést. Ami azért vicces, mert feleségem már kapott ide dobozt - de akkor ez menni fog a szülők címére, már oda is akartam rég.
Most csak a szállítási címet kell beállítani.Jah, és elviekben szeptember/októberig tart a mérés, de az nekem sem egyértelmű, hogy aki most kap boxot, annak csak addig kell futattnia, vagy akár utána két évig is. Sokat mondjuk nem zavar, és már hibát jelzett
A vicces, hogy a Samknows mérések szerint 80 Mbit/s környékén van a le sebességem, noha amikor letöltök steamről, vagy torrentről, akkor kijön az UPCből a maximum..
Ami viszont mókás, hogy amióta boxunk volt, a feltöltés mindig megvolt 10, mintha vonalzóval húzták volna meg, miközben letöltés mindig ingadozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Purple 6TB - WD63PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 8GB GDDR6 PULSE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Corsair RM850X 850W Gold Moduláris Tápegység
- Patriot Signature Line 8GB DDR4 2666MHz CL19 - Új, bontatlan, több darab - Eladó!
- SAPPHIRE RX 6800 16GB GDDR6 PULSE - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A vicces, hogy a Samknows mérések szerint 80 Mbit/s környékén van a le sebességem, noha amikor letöltök steamről, vagy torrentről, akkor kijön az UPCből a maximum..