Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz
Alteran-IT #2850 üzenetére
De most ha valahogy sikerül is ilyen egyedi cuccot gyártatni, nem tudod előre a mennyiséget. Berendelnek pl. 3000db-ot, de ha több kell, akkor ki tudja mennyi idő, mire újra átállna a gyártó rá. Ha meg kevesebb kell, akkor mondhatni kidobott pénz, bár az jól megy itthon úgy is.
Ha meg vége a programnak, megint csak kuka minden.
Ennél meg ha esetleg elfogy a készlet, akkor random áruházból-nagykerből berendelnek, megy rá a módosított fw, és kész is van. Ha meg megszűnik a méregetés, akkor visszaállítják gyárira, és még el tudják adni adott esetben.
Az hogy lenne más alternatíva kész eszközből. Igen, de nekik van talán nagyobb "presztízs" a régi WRT54G miatt, vagy hogy fogalmazzam meg.
A 1043ND sem az alsó polcos, ha úgy vesszük, a 100 megás tartományra, és alá azt adják. -
draco31
veterán
válasz
Alteran-IT #2844 üzenetére
Szerintem ami a fő oldalukon van az oldalra lapozós "reklámban"
-
draco31
veterán
Úgy döntöttem nem kell nekem tovább ez a box, méricskélt majdnem 2 évig eleget.
Már írtam nekik, hogy ez van.
Mivel ez csak 100 megás cucc, gondolom attól ugyan úgy vissza kell küldjem. -
draco31
veterán
Az oldalon szoktam, ott jobban tetszik a megjelenítése.
Boxban nem szoktam, eleinte szórakoztam csak vele.
De akkor nem itt a hiba.
Router után van kötve nekem, ha normálisan kötöttem, akkor éjjel mért talán 2x.
Csak így meg néha bosszantó, hogy óránként 1 percig nincs net, mert a mérés miatt úgy lefogja. -
draco31
veterán
Másnál is percekig tart, mire behozza az oldal a mért adatokat?
Csak néha nézek rá, talán havonta 2x, ha gyanús a netem ( 100/5 ) de kezdek már azon gondolkozni így talán másfél év után, hogy visszaküldöm lassan. -
draco31
veterán
Ezt a statisztikát látják egyébként a szolgáltatók, amit gyűjtünk?
Felfigyelhetnének már arra, hogy 4100 mérés után 77 mega a letöltési átlag a településemen, és jobb lenne ha egy nullával több lenne -
draco31
veterán
válasz
dethroner #2777 üzenetére
Akkor ott van valami, nekem 100 megás a net, ha jó kedve van, ráadásul mikrós, de simán megy a kártyás fizetés.
Nálam most pl. 2 hete volt egy napos karbantartás, és a 100/5-ös net 100/ 10-80 lett. Szerintük nem változtattak semmit. Én meg mondom oké akkor. Van amikor a letöltés elmegy 140-ig is, de ritka.
Így aztán most vakarom a fejem, hogy vegyek-e új gigabites routert, mert a mostani csak 100 megát tud kábelen, és kérjek-e másik dobozt, mert mivel csak 100-as a net, így olyat kaptam, amin 100-as a lan szintén.
A fekete egyenes vonal volt az 5 mega fel, aztán a karbantartásuk után meglódult.
-
draco31
veterán
Bekötöttem most már rendesen az eszközt, tehát a nem a wifi routerem után. Mivel csak 100 megás a net, így az óránkénti méréseknél abban a percben teljesen leállt a net.
Most már viszont nem tudok belépni a mérőboxba. Vagy ilyenkor nem is lehet, csak ha újra a routerem után rakom? -
draco31
veterán
Közben meg is érkezett, egy TP-Link TL-WR1043ND landolt nálam.
-
draco31
veterán
Mennyi idő, amíg kiküldik a dobozt? 2 hete már, hogy azt válaszolták, elfogadták az igénylésem, és majd a futár értesít, ha érkezik.
-
draco31
veterán
válasz
Gubek-Einste #2728 üzenetére
Köszi!
-
draco31
veterán
Hello!
Épp most tervezem leadni az igényem NMHH mérőre. 100 megás mikrós net, tud csodákat.
Egy kérdés mindössze.
Tesóm nevén van az internet, akkor egyszerűen csak az Ő nevére kérjem, és annyi?
Havi 1-2 napot tartózkodik itt, egyébként 300Km-re van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mobil flották
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest