Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Kvaterner szégyen
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
én amatőrként is és most versenyzőként is a cm-et használom, mert egyszerűen kiforrottabb..netes használatra egyértelműen playchess, de a cm1000 odaver minden chessbase proginak, nálam legalábbis a cm1000 vs. fritz 9 8-2 !!!!! elég meggyőző a cm javára. Arról nem is beszélve, hogy a fritz 9 bugos, minta fene, ezt már több mester is mondta az edzésemen (van egy pár hozzáértő ott).. shredder jobb, tigerrel is egyetértek, hogy profi program (cm-szintű minimum, csak én valamiért kevesebbet használom, egyszerűen megszoktam a cm-et), Fritzből pedig a 8-as még valóban elfogadható, de a 9-et miután rádöbbentettek, hogy hibásan értékel néha, eltávolítottam...pedig szolgáltatásait tekintve egyáltalán nem rossz.
én sem vitatkozni akarok, csak ez meg az én meglátásom, tapasztalatom, és az ssdf listának sztem max érintőlegesen van köze a progik valódi erejéhez (azt azért nem vitatom, hogy a shredder 9 az elsők között van, viszont a cm1000-ben újabb motor dolgozik, mint a 9000-ben)
hogy objektívek is legyünk picit: ami rossz a cm-ben: a leggyengébb karakterek is, ha fonalas matt van, azt akkor is megtalálják, ha 10 lépéses (holott mondjuk előtte bástyákat meg vezért néztek el
), én legalábbis ezt vettem észre, ez mondjuk picit kiegyensúlyozatlan. továbbá még az erősebb karakterek is néha hülyeségeket lépnek ha 3-5 perces partit játszok velük...egyszerűen nincs rá sokszor idejük, hogy végigszámolják a jó lépést, valamikor meg, mégha lenne is rá idejük, szimplán csak gyorsan húznak és nem túl jót, úgy vettem észre, hogy a shredder erősebb snellben. Nekem ez a 2 dolog tűnt fel, ami néha zavaró tud lenni. Visszatérve a Tigerre, az is nagyon erős progi, rengeteget tud, csak a kezelőfelület kicsit puritán, én meg hozzászoktam a kényelemhez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), én legalábbis ezt vettem észre, ez mondjuk picit kiegyensúlyozatlan. továbbá még az erősebb karakterek is néha hülyeségeket lépnek ha 3-5 perces partit játszok velük...egyszerűen nincs rá sokszor idejük, hogy végigszámolják a jó lépést, valamikor meg, mégha lenne is rá idejük, szimplán csak gyorsan húznak és nem túl jót, úgy vettem észre, hogy a shredder erősebb snellben. Nekem ez a 2 dolog tűnt fel, ami néha zavaró tud lenni. Visszatérve a Tigerre, az is nagyon erős progi, rengeteget tud, csak a kezelőfelület kicsit puritán, én meg hozzászoktam a kényelemhez