- Luck Dragon: Óraátállítás
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
Köszi szépen, de azért dícséretet érdemel a védelem is, nem sikerült bemattolnom azzal az akcióval, pedig végig fenyegetve volt, de mindig megtalálta a ''legjobb'' védő lépést.
Mindenképpen meg fogom nézni a partidat rMAGICr ellen, vele én is játszottam, és erősen nyerésre álltam, csak hát a végjáték...
Szsolt: Megnéztem vendégként, de játszani nem sikerült. Valószínűleg regisztrált tagként sikerülne, majd meglátom. Te milyen szinten játszol? Mert én csak egy lelkes amatőr vagyok, szóval versenyzők ellen nem hinném, hogy van esélyem.
Majd' el is felejtettem, éppen most megy a Linares-i szupertorna. Elég gány a honlapja, de van élő közvetítés: Bővebben: link
Lékó tegnap döntetlent játszott Kaszparovval.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest