- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
TazLeacher
üzenetére
igazából nem feltétlenül, de nagyon sok múlik azon, hogy merre is szaladgálsz és főképpen mennyit. meg hogy mennyi skillt is nyomatsz folyamatosan.
pl ott a 77es sorcom, fireball, meteor, fire nova(?), fire imp, fire armour, thunder ágas regen buff skillekkel, és minden skill max fölött van.
meg ott a 85ös bfg serám, pelting strikes és dashing alaricity 50ponton, "futás" 40en, archangels wrath 40, divine armour 60, wardning energy 30 (de csak 83mas szint óta tudom használni, és a sivatag déli részétől kezdve használhatatlan... addig jó viszont, mert nem kell 40senként recastolni, mint a divine armourt... a kettő együtt nekem eléggé bugosnak tűnt, bár még a wardningból csak az első erősítő kapott pontot... szép és jó a 22k(!!!) shield armour 1120as regennel, de ha mindkettőt használom, akkor furcsán gyorsan fogy... a divine armour 30.2ses recast ideje a 720as regennel, 12ks lifeval és 100% absorbbal többet ér... viszont a wardning energyt azonnal lehet recastolni bármennyiszer, szóval jó, ha buffban egy gombnyomásra ott van, mentett már életet), és persze a 90pontot kapott BFG (72es szint, 149es ilvl, +200körüli ranged weapon...).
más:
a BFG sera viszont egyre inkább durvul. most vagyok vele negyedik nehézségi szinten a déli tengeri szigeten, hát enyhén szólva megural. egyrészt ott a 320as ranged weapon, másrészt a tigrisen 10k life és emellett 12k divine armour, harmadrészt átlagos ellenfeleket 100%ban találja (bossokat 92-100 között, ghostly gargatuanokat és fen fireokat valamiért csak 60 körül... a repülő actbossnál is megvolt a 92%
) és az ellenfelek olyan 18-25% között találják el (45fölött actbossok se). erre jön a 8k dam, tehát 1hitel. championokra vagy pelting+dashing combo, vagy a jó öreg területre ható archangels wrath, kétcsövű fegyverrel. lovaglás miatt a tigris folyamatosan fejlődik a szerámmal, most éppen 108as. +27%os evade, +def, +life, egész jó;> ja és ha pocsolyába (vagy t-energybe) lépek se lesz sáros az új cipőm;> ja, BFG damja (ültök?) 600-700 jelenleg alapból. erre jön még a pierce, a critical, meg úgy általában minden (van egy olyan érzésem, hogy DPS szempontból is élvonalban van... kérdés, hogy mennyi is a lövésanimáció hossza, ld dryad köpőcső 2fpas sebességgel... 1 pontos peltinggel/dashinggal/archangellel lehet, hogy eszméletlen sebzéseket lehetne vele kiosztani). ja és találatkor robban. ugyan nem nagyot, de a mocsárban a bossnál egyszerre egyhelyen előjövő csontvázhadakat két lövésből tudtam mind kiteríteni... jött is az xp rendesen
. ja és ranged. magyarul nem kell közl menni az ellenfelekhez. az almost godlike sárkánya meg se bírt sebezni, szépen távolról leszedtem. az even more demons volt egy kicsit para, mert 10s alatt lehúzták a pajzsom minimálra, wardningom még nem volt, aztán kellett 20mpig futkároznom, amíg tudtam recastolni... aztán kaptak két lövést, maradt 2, onnan meg már egyszerű volt. másrészt viszont tény, hogy több +def és +chance evade itemmel felszerelve nem lettek volna ilyen bajok, de nagyon rámentem mostanában +skillre.lassan átjutok 5ödik szintre, aztán ott majd kiderül, hogy mennyit is ér a gyakorlatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 14 5490/FHD+1920X1200/Ultra 7 165H vPro/32GB DDR5/1TB SSD/RTX 2000 8GB/ÚJ/GARANCIA
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 Swift Triple Fan Gaming Edition - Új, bontatlan, 2 év gari - Eladó!
- Komplett Pc-k,félgépek,Dell,Lenovo,HP,9.gen-ig,új és használt egyaránt,számla,garancia
- Dell Precision 7760 17.3" 4K IPS i7-11850H RTX A4000 32GB 512GB NVMe gar
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4456
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és az ellenfelek olyan 18-25% között találják el (45fölött actbossok se). erre jön a 8k dam, tehát 1hitel. championokra vagy pelting+dashing combo, vagy a jó öreg területre ható archangels wrath, kétcsövű fegyverrel. lovaglás miatt a tigris folyamatosan fejlődik a szerámmal, most éppen 108as. +27%os evade, +def, +life, egész jó;> ja és ha pocsolyába (vagy t-energybe) lépek se lesz sáros az új cipőm;> ja, BFG damja (ültök?) 600-700 jelenleg alapból. erre jön még a pierce, a critical, meg úgy általában minden (van egy olyan érzésem, hogy DPS szempontból is élvonalban van... kérdés, hogy mennyi is a lövésanimáció hossza, ld dryad köpőcső 2fpas sebességgel... 1 pontos peltinggel/dashinggal/archangellel lehet, hogy eszméletlen sebzéseket lehetne vele kiosztani). ja és találatkor robban. ugyan nem nagyot, de a mocsárban a bossnál egyszerre egyhelyen előjövő csontvázhadakat két lövésből tudtam mind kiteríteni... jött is az xp rendesen