Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz TazLeacher #780 üzenetére

igazából nem feltétlenül, de nagyon sok múlik azon, hogy merre is szaladgálsz és főképpen mennyit. meg hogy mennyi skillt is nyomatsz folyamatosan.

pl ott a 77es sorcom, fireball, meteor, fire nova(?), fire imp, fire armour, thunder ágas regen buff skillekkel, és minden skill max fölött van.

meg ott a 85ös bfg serám, pelting strikes és dashing alaricity 50ponton, "futás" 40en, archangels wrath 40, divine armour 60, wardning energy 30 (de csak 83mas szint óta tudom használni, és a sivatag déli részétől kezdve használhatatlan... addig jó viszont, mert nem kell 40senként recastolni, mint a divine armourt... a kettő együtt nekem eléggé bugosnak tűnt, bár még a wardningból csak az első erősítő kapott pontot... szép és jó a 22k(!!!) shield armour 1120as regennel, de ha mindkettőt használom, akkor furcsán gyorsan fogy... a divine armour 30.2ses recast ideje a 720as regennel, 12ks lifeval és 100% absorbbal többet ér... viszont a wardning energyt azonnal lehet recastolni bármennyiszer, szóval jó, ha buffban egy gombnyomásra ott van, mentett már életet), és persze a 90pontot kapott BFG (72es szint, 149es ilvl, +200körüli ranged weapon...).

más:

a BFG sera viszont egyre inkább durvul. most vagyok vele negyedik nehézségi szinten a déli tengeri szigeten, hát enyhén szólva megural. egyrészt ott a 320as ranged weapon, másrészt a tigrisen 10k life és emellett 12k divine armour, harmadrészt átlagos ellenfeleket 100%ban találja (bossokat 92-100 között, ghostly gargatuanokat és fen fireokat valamiért csak 60 körül... a repülő actbossnál is megvolt a 92%:DDD ) és az ellenfelek olyan 18-25% között találják el (45fölött actbossok se). erre jön a 8k dam, tehát 1hitel. championokra vagy pelting+dashing combo, vagy a jó öreg területre ható archangels wrath, kétcsövű fegyverrel. lovaglás miatt a tigris folyamatosan fejlődik a szerámmal, most éppen 108as. +27%os evade, +def, +life, egész jó;> ja és ha pocsolyába (vagy t-energybe) lépek se lesz sáros az új cipőm;> ja, BFG damja (ültök?) 600-700 jelenleg alapból. erre jön még a pierce, a critical, meg úgy általában minden (van egy olyan érzésem, hogy DPS szempontból is élvonalban van... kérdés, hogy mennyi is a lövésanimáció hossza, ld dryad köpőcső 2fpas sebességgel... 1 pontos peltinggel/dashinggal/archangellel lehet, hogy eszméletlen sebzéseket lehetne vele kiosztani). ja és találatkor robban. ugyan nem nagyot, de a mocsárban a bossnál egyszerre egyhelyen előjövő csontvázhadakat két lövésből tudtam mind kiteríteni... jött is az xp rendesen:DDD. ja és ranged. magyarul nem kell közl menni az ellenfelekhez. az almost godlike sárkánya meg se bírt sebezni, szépen távolról leszedtem. az even more demons volt egy kicsit para, mert 10s alatt lehúzták a pajzsom minimálra, wardningom még nem volt, aztán kellett 20mpig futkároznom, amíg tudtam recastolni... aztán kaptak két lövést, maradt 2, onnan meg már egyszerű volt. másrészt viszont tény, hogy több +def és +chance evade itemmel felszerelve nem lettek volna ilyen bajok, de nagyon rámentem mostanában +skillre.

lassan átjutok 5ödik szintre, aztán ott majd kiderül, hogy mennyit is ér a gyakorlatban.

Új hozzászólás Aktív témák