Új hozzászólás Aktív témák

• helion25

csendes tag

válasz Belus85 #743 üzenetére

Csak Jer1cho-t tudom ismétlni énnis. Nem kell a híradástechnikához elkalandozni.
    Maradjunk a játékoknál.

Pl megteccik ajátékboltban egy távirányitós auto. És sok ember játszik olyannal.
    De neked nincs rá pénzed. Ellopod??

Az internet és a számítástechnika szabadságával persze vissza lehet élni. nem ugy mint egy fizikai bolttal. Ettől még lopsz.

Bevallom én is töltöttem már le drága játékot, de szigoruan csak kipróbálásra, mivel normálisan kipróbálható demo csak igen kevés játékhoz van. Ami nem tetszet azt még aznap töröltem, ami tetszett, azt meg megvettem. A kalóz példámnyok ugyis tele vanak hibával és a peccselés is egy macera. A teljes élményért jobb az eredeti.

Arról nem beszélve, hogy az Ascaron nem egy nagy cég. 3 évig cisnálták et a játékot. Kb 100 alkalmazottal. Nem kell gazdasági gurunak lenni, hogy legalább megbecsüld hogy az ár ami kérnek érte arányban van-e vele. Hát sztem simán.

Vannak divatjátékok amik persze csak a nevük miatt 13e Ft-ba kerülnek, pl Red Alert 3, ami ráadásul egy kalap szar nulla újítással és kreativitással.

Emellett a Sacred 2. 9000 Ft-os ára igazán nem sok(lehet már olcsobb is talán igy januárban??). Szerintem. Ennyit még ha csoro az ember akkor is elbulizik 2-3 este.

Kár is ezen vizátni. NE LOPJ! :(((

Új hozzászólás Aktív témák