Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz tdd587 #786 üzenetére

rossz a következtetés. el is mondom miért:

átértem platinium wastelandsra. ha már ott voltam, akkor összeszedtem az ascaronos arcokat... és mivel egyikük éppenséggel a gépház második szintjén kempel, hát lementem a gépházba. ott jött az ötlet: menjünk le a főellenfélhez, max nem kell mégegyszer bejárni fél wastelandsot (közepén lévő monolith mellett van egy térkapu, és azért az eléggé messze van). ha meg közben halok, hát ij, max mégegyszer lemegyek a something wonderful után.

a főinkvizítor megint ronda volt (de erre számítottam), lent a bossok közepesen, viszont már adtak el +7skilles gyűrűt is. na, sikerült halál nélkül platinium, örvendjetek velem:DDD

és akkor már nézzük meg niobot is (úgy néz ki a német verzióban van niobium, vagy nemtudom:) ). kis serám 87es, jönnek az első ellenfelek... lvl111. anyád, a big machineban még csak lvl98asok voltak. ugye 10-12 szint különbség egy jól megépített buildal ésszel játszva nem vészes, 24 az már úgy problémásabb. hm, 2 lövés kell a bringadoknak is... nem lesz ez így jó. viszont, a 100%os pontosságom stimmel, átlag ellenfél 25%al talál el, ez se veszélyes. akkor irány az első város, meg akkor már az elf főváros. na mire oda eljutottam, az ellenfelek szintje 115re ugrott. értsd, 28(!) szinttel voltak fölöttem. találati pontosság 95% fölött, de a championok már 40% körül ütöttek meg... ami 3-6ks dammal eléggé veszélyes. főleg, hogy a zombiknak a csatornában már 6 lövés kellett (18k life!), a champion zombiknak meg kb annyi, mint egy 87-92es actbossnak/sárkánynak... finoman szólva is életveszélyessé vált a helyzet. mire eddig elmentem kb 20perc alatt, már túl voltam két halálközeli élményen. ja és az item drop 111-115 között mozgott, ami kb annyit jelentett, hogy semmit nem tudtam használni abból, ami esett (olyan 108 körül lehet a használható max). összehasonlítás képpen a nameless bossokat 94%al ütöttem meg és nekik 45%os találati arányuk volt...

és mindezt úgy, hogy a bfg szerámat nagyon eltaláltam fejlesztésre, valamint ez a build az egyik legkiegyensúlyozottabb és legbiztonságosabb (ranged, gyors futás, sok evade és a divine armour, ami valszeg a játék legbrutálisabb def skillje). gyorsan mentem is vissza platiniumra.

a dologhoz tudni kell, hogy platiniumra olyan lvl75 környékén értem át. thylisiumig sétagalopp, utánna a legkeletibb elf városig már picit problémásabb, a sivatag nehéz, a dzsungel pedig baromi nehéz volt (mentem ugye a switchhez). serával általában thylisium után kapásból megyek is a keleti elf városhoz (a kék quest vonal miatt), na ezt most nem mertem megjátszani... ott olyan 120-125ös ellenfeleknek kéne lenniük számításom szerint, amik ellen esélyem se lenne.

viszont, egyenlőre úgy néz ki, hogy szinteződök még kicsit, aztán a build elég lesz niobra is. 10szeres túlerőben, egyedül? hát, ez azért így nem teljesen igaz... nem bronzból kell kiindulni, nem is ezüstből. ott is vannak pár parás pillanatok (even more demons mindig az:) ), de később tényleg sokkal rondábbá válik a játék, még ha el is találod, hogy mit mire kéne rakni. elszúrt fejlesztéssel goldon nem lehet már átjutni...

Új hozzászólás Aktív témák