Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Bencom ™ #4478 üzenetére
Attól a hiúztól nagyon befostam, szinte világított... mondom WTF? Szellemmacska?
Egyébként tigrisnek vagy minek néztem, de az meg mit keres A Zónában?
Most, hogy mondod, valóban hiúz volt.
Az a Zombi meg mégse halhatatlan.Jött egy másik, adtam neki 2 méterről a pofájába sörétessel, a negyedik után már nem kelt föl.
De szerintem ezekután úgy fogom leszedni, hogy lelövöm valami pisztolyyal, amihez van lőszer és úgyse használom, aztán amikor elterül, elkezdem döfködni késsel
Egyszer majd meghal.
mod: azt hozzá kell tennem, hogy a legnehezebb fokozaton kezdtem új játékot, valszeg azért kell neki ennyi lőszer.
Az általad kreált magyarítást légyszíves elküldenéd? Mert így elég rossz, hogy van új anomália is és a leírásánál csak néhány szó van így: _ elválasztva... (vagy az 1.0006-os patch a nyűgje?) Emilcímem az adatlapomon, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- E-roller topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AliExpress tapasztalatok
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Wi Fi + Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest