Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
speki1982
tag
válasz
Laris2
üzenetére
Azzal, persze.
Közben rájöttem, hogy elbeszéltünk egymás mellett: Fürge kabátját én Borongósban kerestem a szanatórium bejáratánál, a vasúti alagútnál, a kidőlt fánál...merthogy a leírás abszolút illett arra a részre is, egyedül a kerítést nem értettem, hogy az mi, mert ott nem volt ilyen. Ráadásul benzinkútról is hadovált, az meg egyértelmű Borongósban van...Aztán amikor a Szolgálatos konténerét kerestem, benne a relikviával, akkor pillantottam meg tök véletlenül a KORDONON a ruhát a kerítés mellett, a kidőlt fánál, az alagútnál... Azt nem mondtad, hogy a másik oldalon kell keresni, a Kordonon....
Aztak....
El nem tudom mondani, mennyire meglepődtem. Dühös, ingerült s harapós voltam emiatt, nem hittem el, hogy ennyire béna vagyok, hogy nem találom.
A ST2 és az NS 2016 is erősen érdekel.
Nekem ez a mod egyelőre túl pepecs: mellény, szerelék, öv,, zsebek, lőszertárazás... kissé bonyolult lett ez az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1240P 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS - Lian Li Galahad AIO SL Edition 360
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!LCD!! 360R (RGB)
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield