- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosquitoo
senior tag
Érdekes ez az alfa verzió... olyan, mintha egy teljesen más játékkal játszanék.
Azon nagyot mosolyogtam, amikor a zombik és a pseudodögök elkezdtek harcolni egymással...
Valamelyik OL modban benne van ez a feature? Kár, hogy az alapjátékban már nincs benne...Az a rengeteg épület, amiket most láttam először... És akkor belegondolok, hogy ezekt hosszú ideig fejlesztették, aztán a végén meg kivágták őket és ki tudja hány óra fejlesztés ugrott így a kukába... Nem csoda, hogy több, mint egy évet késtek vele.. Talán még így is csoda, hogy ekkorra elkészültek ahhoz képest, hogy mennyivel másabb mint a 2004-es verzió.
Azért annak mindenesetre örülök, hogy a God Modot bennehagyták az alfa verzióban...Amúgy tényleg nem lehet benne sprintelni, vagy csak én nem találtam a megfelelő billentyűt?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Gombászkönyvek egyben
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest