- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Killer01 #3700 üzenetére
i gyíkámunnye
ahh, azon kikészültem. elsőre háromnegyed óra volt az a pálya... végére már fetrengtem.
na szal az E3mas demo /(pre)alfa/ került ki, a teljesre még várhatunk aug végéig. a clear sky topicban itt a ph!n már vannak is tapasztalatok... részemről még nem
. esetleg én még reménykedek, hogy addigis az új pálya és a grafikák/textúrák/hangok integrálódnak valamelyik modba
mindenesetre konkrétan a legjobban várt program nekem a Clear Sky és a Deus Ex 3 a bejelentettek között (a nem bejelentettek között pedig a Diablo3
).
Stalker meg megeszik 1.6-2.0 giga ramot magában is (nálam 1280@ultra 2xAA 16AS mellett).
*** OL 1.33 ***
törpét csak fireballal tudod kinyírni, vagy dropletsel. de attól azonnal meghal. artifact aktiválást 2.0 alatt kiszedték, ott fejbedobod támadó gránáttal és fekszik
küldetésben kell neki oadaadni, nem eladni
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Újabb rövid videón a Dying Light: The Beast
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hitachi tv-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Eladó gamer gép+billentyűzet egér és monitor
- MSI Bravo 15 Gamer Laptop: RTX 4060,Ryzen 7,1.5TB SSD 2 év garancia, karcmentes!
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest