Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bencom ™

őstag

Azért csak mocsok a gép... most egyedül leszedtem a bloodsuckert (nem volt egyszerű) de eközben teljesen hangtalanul az alagútban körbeállt 5 katona, a hatodik meg a közelben van, jelzi a pda. Kötszer alig, lőszer kb másfél tár, az öt katona négy különböző irányból lő rám, fedezék csak kettővel szemben van, a másik három kénye kedve szerint lőhet rám, és kb hatszor csináltam meg, de 1-2 katona mindig maradt a végére, akik leszedtek, mivel se lőszerem, se semmim, stb... ilyenkor mi van? :F

pisztolyhoz van golyóm bőven, de sokat nem használ 5 AK ellen... és nem akarom újra kinyírni a szörnyet, mivel elég sokat szenvedtem vele... meg az a legfélelmetesebb rész (meg még van azért egy pár, de valahogy ez a "kedvenc") és mikor itt járok, pihenek rá 2-3 napot, mielőtt nekikezdenék a leírtásának...szóval ha megint ki kellene nyírni, elég nyűgös lennék :( :DDD

Cheat kizárva, de mi a gyengéje ezeknek a rohadt katonáknak? Gondolom mindenki tudja hol vagyok: agroprom undergund nagy csarnokában felül a felső "járdán" egy oszlop mögött, az véd két katona ellen, de kettő az ő bejáratuk felől jött fel a járdára, azokkal még valahogy elbírok, de egy a másik oldalon is feljött rá így kereszttűzben vagyok, kettő lent a csarnokban fedezékek mögül tüzel, egyet meg még nem találtam meg, hol van :F

Új hozzászólás Aktív témák