- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
jah már tegnap este megértettem csak már nem volt kedvem megcsinálni, de most befejeztem a küldit. hehe már a Marked One első a ranglistán
Vintar? az a VSS Vintorez? én annak a módosított változatát az AS Val-t használom PSO 1 távcsővel nekem jobban bejön mint az eredeti. lehet hogy kevesebbet sebez egy golyóval de gyorsabban lő és sokkal pontosabb. első slotban egy HK USP Compatct pityu van, csak végesetre. nekem más fegyver nem kell, hullanak exoskeletonos csókák is mint a legyek. X16 elég könnyű rész, nem sikerült megfingatniuk
a végén a psycsávó is elég nyomorék, azzal a taktikával simán ölhető hogy beállsz az ajtóba, kihajolsz megszórod ólommal, vissza, stb. így nem tud semmit se csinálni. SEVA Suit nagyon bejön, próbáltam exoskeletont is de nem tetszett
artifactok az övön: Battery, Pellicle, Soul, Crystal, Goldfish, Mama's Beads - 5000RU, Stone Flower, Flash, Gravi - 2500RU, Wrenched - 1000RU. a játék eddig összességében nagyon tetszik!
Medvelászló: eddig is holdfényben vadásztam
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
- Eladó egy Pixel 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest