- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
Medvelászló #2457 üzenetére
Én is ott akadtam el először, ahol te. Azt a részt utáltam!
Én egy "fireball" nevű képződménnyel írtottam ki ( az a vörös színű az ). Amikor a gép tölti be azt a pályát, akkor mutatja a törpét és a stalkert, amint fog egy ilyen gömböt, szal azt kell használni.
Az a szemét ugye akkor jelenik meg, amikor mennél fel az irányítóterembe, hogy megszerezz vmi papirokat. Mikor odaérsz a lépcsőhöz, szépen lerakod az aljához a "fireball"-t és mikor jön le az a sz@r akkor szépen megég és kinyílik az ajtó is majd.
Én nekem nem sikerűlt időben letenni és ott fogócskáztunk a teremben körbe-körbe, mint a gyerekek a játszótéren.
Attól az ajtótol amin bementél, balra van egy feljáró. Én beszaladtam oda, mert oda nem jön be a törpe. Azután ő visszamegy fel a lépcsőn és ekkor meglehet ölni a gömbbel. ha meg már előbb leraktad, akkor megég, ha odamegy, mindegy.Máshogy nemigen lehet végezni vele.
Én is belelőttem mindent ami volt nálam ( gaustól a gránátvetőig ), de csak a "fireball" hatott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Eladó iPhone 13 Pro 128GB független alaplap tesztelt
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest