- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
VinoRosso #2350 üzenetére
Na, én is szívtam a gigasize-vel. Adok 2 linket ahonnan még megpróbálhatod, hátha.
[link]
[link]
Szívesen elküldeném, de sajna ilyen "kábeltévés" netem van és azzal nagyon sokáig tartana, ezért is írtam ezt a 2 linket, hátha összejön az egyik.
Ja, és innen van a 2 link: [link] ( legalul )Lauda: Úgytudom, hogy ehez nincs magyarítás. Bár ahogy néztem, szinte ugyanazok a szövegek, mint az eredetiben. Lehet meg kéne próbálni, hátha működik vele az, amit az eredetihez csináltak. Bár valahol azt olvastam, hogy az a magyarítás csak az 1.03-as patc-ig működik, utánna nem biztos.
Szóval nemtudom.
Amúgy nagy élmény autózni benne, én pl. üldözőbe vettem egy falkát, tök jó volt átmenni rajtuk...Csak anomáliákba nem szabad vele menni, mert azt szereti..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest