- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Sonarr és Radarr
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Én még találtam benne új pályát, viszont pl az X18-as labort elhagyva be tudtam űlni egy Kamazba és át tudtam vele menni a következő pályára (eddig ez nem volt ugye). Mert egy úton kellett menni a következőre, amit egy nagy kapuval zártak le a pálya végén. Kiszáltam a kocsiból odamentem a kapuhoz, kinyitottam, majd újra be a kocsiba és már mentem is a következő pályára.
Amúgy ha lehet, mindíg autózok benne, hisz most már tényleg minden pályán van valamilyen használható jármű. És jobb is lett őket vezetni, mint a régebbi modokban, mert azoknál sokszor előfordúlt, hogy lefulladtak vagy nem bírtam felmenni velük egy-egy kisebb dombra, mostmár nincs ilyen gond. Viszont a fék az nem a legjobb, sokszor alig tudok időben megálni velük, de ez legyen a legnagyobb baj, hisz már legalább van mit megálítani, eddig ez se volt. Nameg tök jó móka elhúzni a hülye banditák orra előtt egy Kamazban vagy egy Nivában, azok meg csak lesnek, hogy most mi is van.
Apophis: Fentebb írtam a kutyafalkákat amik rögtön az első pályán majdnem szétszedtek. Nameg az új zombik, a törpék, patkányok, macskák, stb... Én az eredeti gamét legalább vagy 5-6 alkalommal végigtoltam, de ilyen heves támadásban nem volt részem ( főleg nem az első pályán ). Persze előfordúlt, hogy abban is rámtámadt néhány kutya, de nem ilyen mennyiségben, meg ilyen sűrűn egymás után. Ráadásúl ebben néha agresszívabbnak is tűnnek, mert az alapban elég volt néhány lövés közélyük és elfutottak (sok esetben). Ebben a modban viszont már addig kell lőnöm őket, míg el nem fogynak, mert amíg egy is él, addig támadnak, legalább is eddig még így volt. Főleg a vaddisznófélék. Szóval ez a mod szerintem nehezített a játékon, de nem baj az, nagyon nagy élmény!
Viszont az artifactok nagyon jók, bár inkább zárt térben, ahol nem tudják kikerűlni őket, tök jó, ahogy elkezd játszani az újaival rajtuk, mikor használni akarja.
Először nem is értettem mit csinál, azt hittem játszik.
Amúgy a bárban én is bevásároltam rendesen, azóta már bármi jöhet, szétszedem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer AMD Ryzen 3700X (8 core) / 16GB DDR4 / RX 6700 XT 12GB / 1TB SSD /
- Gamer Ryzen 7 3700x (8core) / 16GB DDR4 / RTX 3070 Ti 8GB/512GB NVME SSD/
- Makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB, fekete titán színben, garisan eladó!
- Gamer Ryzen 5 5600 / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / 512GB NVME SSD /
- Gamer pc RYZEN 5500/16GB DDR4/RX 7600 8GB/512GB SSD/Új számítógép 3év garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest