Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AthlonXP

őstag

válasz Lauda #2325 üzenetére

Én még találtam benne új pályát, viszont pl az X18-as labort elhagyva be tudtam űlni egy Kamazba és át tudtam vele menni a következő pályára (eddig ez nem volt ugye). Mert egy úton kellett menni a következőre, amit egy nagy kapuval zártak le a pálya végén. Kiszáltam a kocsiból odamentem a kapuhoz, kinyitottam, majd újra be a kocsiba és már mentem is a következő pályára. :) Amúgy ha lehet, mindíg autózok benne, hisz most már tényleg minden pályán van valamilyen használható jármű. És jobb is lett őket vezetni, mint a régebbi modokban, mert azoknál sokszor előfordúlt, hogy lefulladtak vagy nem bírtam felmenni velük egy-egy kisebb dombra, mostmár nincs ilyen gond. Viszont a fék az nem a legjobb, sokszor alig tudok időben megálni velük, de ez legyen a legnagyobb baj, hisz már legalább van mit megálítani, eddig ez se volt. Nameg tök jó móka elhúzni a hülye banditák orra előtt egy Kamazban vagy egy Nivában, azok meg csak lesnek, hogy most mi is van. :DDD

Apophis: Fentebb írtam a kutyafalkákat amik rögtön az első pályán majdnem szétszedtek. Nameg az új zombik, a törpék, patkányok, macskák, stb... Én az eredeti gamét legalább vagy 5-6 alkalommal végigtoltam, de ilyen heves támadásban nem volt részem ( főleg nem az első pályán ). Persze előfordúlt, hogy abban is rámtámadt néhány kutya, de nem ilyen mennyiségben, meg ilyen sűrűn egymás után. Ráadásúl ebben néha agresszívabbnak is tűnnek, mert az alapban elég volt néhány lövés közélyük és elfutottak (sok esetben). Ebben a modban viszont már addig kell lőnöm őket, míg el nem fogynak, mert amíg egy is él, addig támadnak, legalább is eddig még így volt. Főleg a vaddisznófélék. Szóval ez a mod szerintem nehezített a játékon, de nem baj az, nagyon nagy élmény! :) Viszont az artifactok nagyon jók, bár inkább zárt térben, ahol nem tudják kikerűlni őket, tök jó, ahogy elkezd játszani az újaival rajtuk, mikor használni akarja. :) Először nem is értettem mit csinál, azt hittem játszik. :B
    Amúgy a bárban én is bevásároltam rendesen, azóta már bármi jöhet, szétszedem. ;]

Új hozzászólás Aktív témák