Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
speki1982
tag
válasz
Laris2 #15941 üzenetére
A modot ugyanaz(ok) készítették, mint a Tajni Put-ot? Mert a hibákból nekem úgy tűnik:
- egyik modban sincsen a lépéseimnek a hangja, max. akkor, ha fémen lépdelek. Nem jöttem rá, miért nincs, de legalább hangtalanul suhanok. Bár ugyanúgy meghallanak.
- a hullákból kinyert rejtekhelyekben (nagy részükben) egyik modban semmi sincs, hiába jelzi a marker. Főként a Kordonon vettem ezt észre.
- a Mocsár területén egyik modban sincsenek anomáliák és kereshető relikviák (legalábbis a testvériségben nem találtam).
- a mellékküldetések is nagyon hasonlóak.Az én gépemmel/telepítésemmel van baj, vagy bugos ez a mod is? Másik Stalker nincs fent.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Haditechnika, harcászat
- Facebook és Messenger
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest