Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgabesz87
csendes tag
Köszi szépen a segítséget, így már egy része játszható lesz akkor. Ki tudja mikor jön ki az 1.4005... amiben javítva lesznek ezek a dolgok. Amit még észrevettem a lyuk mellett álló stalkerről, hogy meg kell csinálni a küldetést a halott városban és csak utána kerül elő. Papírokat még én sem találtam meg mindet.
-
mgabesz87
csendes tag
Szia! Nekem is ugyanez a problémám, ahová mutat "old warehouse" vagy "öreg raktár" (a föld alatt az a polcos helyiség) ott csak a vezeték van meg egy papír, ha jól emlékszem. Néztem orosz verziót, ott mikor felvették a drótot egyből írta, hogy kész, itt nem történt semmi. Remélem nem bug, végigjátszás videó még egyelőre nincs róla youtubon :/ Az ipse is eltűnt a lyuk mellől, akinek a fegyverét kéne kihozni a sok vérszopó közül. Be sem tudok menni oda, mert zárva az ajtó. Ha esetleg azóta rájöttél valamire írj már rám légyszíves. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Processzor vízhűtő
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
A szürke színű pendrivet nem találtam, mivel egy fiókban volt és utána adta be teljesítettnek a bandita bázis feladatot.