Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
Sziasztok, segítsetek!
a dokinál vagyok a mocsárban, elkezdődik a jelenet, aztán tölteni kezd valami textúrákat, és az alábbi hibával kidob:Expression : fatal error
Function : CTexture::Load
File : ..\xrRender\SH_Texture.cpp
Line : 216
Description : <no expression>
Arguments : Can't open video streammivel korábban itt másnál is olvastam erről a hibáról, újratelepítettem a játék által is felrakott xvid lejátszót. de így se jó. mi a bánat van már megint?! attól külön röhögőgörcsöt kapok, hogy ezzel az állítólagos tuti peccsel addig se jutok el, mint az előző javítással. directx-et is visszavettem 9-re, ekkor legalább nem fagyott ki, mint a dx10.1-nél, és hibaüzit is kaptam, lásd fentebb. dx 10.1-nél totál fekete képernyős fagyás van.
szóval valami ötlet? jó lenne már ezt a nyomorult modot végig vinni, de úgy látom, karácsonyig nem lesz belőle semmi. jah, karácsonyi ajándék, meg minden. hehe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- 3D nyomtatás
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest