Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
Dhampir #1083 üzenetére
Hát nem, plusz az a nagy büdös helyzet hogy egyrészt nincs nagyon időm foglalkozni vele (családi és egyéb okok miatt), másrészt a lelkesedésem sem akkora mint gondoltam (nem a játék, hanem a magyarítás készítése iránt, gondolom ez részben az előbbi okra is visszavezethető). Plusz nem tudom ki írta az angol szöveget hozzá de sokszor itt is kirakózni kell, mert nem értem meg egyszerűen az angol szöveget mert keszekusza.
Szóval itt most megragadom az alkalmat és hivatalosan is lemondok a magyarítás készítéséről.
LeoDelux fordítja fixen, rajta kívül még megkapta a linket op.erik, Plazmacucci és Vladi vállalt pár apróbb részt belőle. Dev_null is jelezte hogy részt venne a fordításon de rá már nem írtam mert azt hittem elegen leszünk rá. Ha valaki úgy gondolja hogy fordítana az küldjön PÜ-t LeoDelux-nak és kérje el tőle a linket a szöveghez. A többi fordítóval azért egyeztessetek hogy ki mit fordít és fordított le eddig, hogy ne csináljátok többen ugyanazt feleslegesen.
Mindenkitől elnézést kérek és jó munkát a fordításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest