Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
speki1982
üzenetére
Próbáld a raktáras pályát egyszerűbben. A bárból menj át, és csak pár zombi lesz, ők nem igazán veszélyesek. kinyírod őket bemész a bázisra lekapcsolod a toronyban a sugárzót, ekkor kapsz egy SMS-t hogy Lukas megjelent a bázison. Beszélhetsz is vele a központi épületben, de csak annyit mond hogy valamilyen küldetésbe megy. Soha többet nem hallunk róla. A bureres feladat fontos, ezért kapod az utat a Pilótához, aki eldugta az ereklyéket, amik majd kellenek az aktiváló teremben.
Dhampir a játék egyáltalán nem bugos, sőt rendkívül stabil.
(Speki úgy látom, a játék hibájába beleszaladtál, vagyis ezekbe a fölösleges véget nem érő csatározásokba. Elvileg végigviheted öldöklés nélkül is, kivéve ahol az autoszkenner erre utasít. Ezt tudom, mert így is simán végigvittem. "Zsoldost" mindenfelé találsz, nem kell őket védeni, ők csak addig kellenek míg fel nem szerelkezel az erdész kívánalmai szerint. Bármikor beszélhetsz vele, ott van a Radar-2 pálya alján. Ha ez megvan, onnantól a megszokott módon kapod a feladatokat.)
-
Dhampir
félisten
válasz
speki1982
üzenetére

Ilyenkor becsüli meg a dolgozó ember az eleddig a képernyő sarkába méltatlanul száműzött duzzogó és könnyzáporban kivörösödött, nagy szemekkel esdeklő pasziánszt is.
– Kérlek, kérlek, hagyd már végre ott azt a bugos Zónát, gyere és futtassál inkább engem, én stabil vagyok... húzzál még egy lapot... naaa, csak még egyet... többet már úgysem tudsz, hehehe..."
Összesített Las Vegasban még a Nagymester módban megejtett veszítés sem fog annyira fájni, mint a sokadszori X-Ray engine crash zöld poloskájának a másik dimenzióból kirángatott játékos dermedt arca elé sunnyogó pop up-ja.
Új hozzászólás Aktív témák

- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest